Truskawa82 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Zastanawiam się nad tym rowerkiem http://allegro.pl/lazaro-senatore-v2-mocny-trekk-w-dobrej-cenie-lady-i5030267992.html czy będzie to dobry wybór w tej cenie mam 175cm wazę 95kg rower na dojazdy do pracy i po mieście edyta /// Jeżeli warto mogę dopłacić do tego http://allegro.pl/lazaro-senatore-v3-mocny-trekk-na-alivio-lady-i5015433517.html Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Truskawa82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kola01 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 To jest temat o Lazaro Integral a nie Senatore. To dwa zupełnie różne rowery, które łączy tylko wspólny producent. Poza tym na Twoje pytanie trudno odpowiedzieć bo nie wiemy jakie masz preferencje, budżet, jak bardzo chcesz eksploatować rower itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truskawa82 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) To jest temat o Lazaro Integral a nie Senatore. To dwa zupełnie różne rowery, które łączy tylko wspólny producent. Poza tym na Twoje pytanie trudno odpowiedzieć bo nie wiemy jakie masz preferencje, budżet, jak bardzo chcesz eksploatować rower itp. rzeczywiste dałem plamę zły temat wybrałem sorkki Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Truskawa82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ornak3 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Cześć Orientuje się może ktoś gdzie w okolicy Lublina, Zamościa można "przymierzyć" Integrala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszST Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Orientuje się ktoś jakie najszersze opony na tył zmieszczę w widełkach? Osobiście sprawdzałem maks 2.0" jednak miło by było gdyby pomieścił coś ciut większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Lazaro przebył bardzo daleką drogę : http://allegro.pl/juz-jest-king-of-the-road-lazaro-integral-v3-2015-i5135488001.html Napęd 9 rzędów na nowej grupie Alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Czadersko podrasowany. Szkoda, że w opisie manetki 3x8 a kaseta 9s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) Ale na fociach widać że jest pełen dziewięć speed. Są trekkingowe klamkomanetki Alivio. Edytowane 28 Lutego 2015 przez BikerLight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) Ale na fociach widać że jest pełen dziewięć speed Specjalnie sprawdzałem jest 9 - fajny sprzęt i podzespoły. Nie mogli machnąć takiego rok temu Pedały cały czas te same czy nie, bo nie bardzo mogę odróżnić? Edytowane 28 Lutego 2015 przez copone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ciężko po zdjęciach poznać. Za to me wytrawne oko wyłowiło hydrauliczną blokadę amorka. Jak dla mnie killer za tę kaskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giginski Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 pedały są plastikowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 cena 1,4 tys. zł, w 2011 kosztował 850, bez vatu zapłaciłem 650 ... ehhh ta inflacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Oczywiście że jest droższy ale konfiguracja w porównaniu do sprzętu który kupiłeś to niebo i ziemia Te nowe komponenty Alivio są bardzo lekkie, tylna przerzutka waży ok. 250 gram w wersji shadow, dla porównania moja deorka również shadow ponad 280gr. Kasetę która jest w nowym Lazaro mam w tym samym stopniowaniu, moja waga pokazała 318gram. Dobry wynik jak na kasetę 9 rzędów. Amor z hydraulicznym tłumieniem, wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No nie taki znów wypasik, zmiana blokady wymaga w czasie jazdy manewrowania przy amorze... to nie jest sterowanie z kierownicy. Z resztą się zgadzam, oczywiście mój w wersji 2011 miał żałosny osprzęt ale był sukcesywnie wymieniany. Za taką elastyczność właśnie polecam te ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giginski Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 @up a czego lepsze się spodziewać za ten pułap pieniężny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxilopez Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Czyli rozumiem,ze warto dołożyć 200zl i kupić integrala 2015 zamiast zeszlorocznego modelu? Edytowane 2 Marca 2015 przez maxilopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No nie taki znów wypasik, zmiana blokady wymaga w czasie jazdy manewrowania przy amorze... to nie jest sterowanie z kierownicy. Amory Suntoura ze zdalną manetką są o 70 - 100 zeta droższe od tych z blokadą na goleni Sięgnąć rąsią podczas jazdy raczej niewielki wysiłek, a kaska zostaje w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoszin Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No i teraz mam dylemat czy kupić tego Lazaro czy dołożyć do:https://www.mall.pl/rowery-trekkingowe/amulet-route-55?param1=48¶m2=WHITE#text-boxalbo poczekać i zobaczyć jeszcze Maestro nowego bo powinien na dniach się pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.k Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Mam pytanie do posiadaczy v3 2015 w rozmiarze 21. Czy przykładając poziomicę do wewnętrznej części pionowego elementu ramy u was też odchyla się ona na ok. 3-4mm na dole przy zacisku przerzutek w kierunku tylnego koła? Odchylenie zaczyna się 5-7 cm nad zaciskiem. Zastanawiam się czy to wada w mojej ramie czy standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazz Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam czy te rogi będą pasować do lazaro integral v2. http://allegro.pl/rogi-na-kierownice-atb-r63-i5052919986.html Rower dopiero zamówkłem dlatego niewiem czy będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Mam pytanie do posiadaczy v3 2015 w rozmiarze 21. Czy przykładając poziomicę do wewnętrznej części pionowego elementu ramy u was też odchyla się ona na ok. 3-4mm na dole przy zacisku przerzutek w kierunku tylnego koła? Odchylenie zaczyna się 5-7 cm nad zaciskiem. Zastanawiam się czy to wada w mojej ramie czy standard. Nie jestem posiadaczem tego roweru ale taka konstrukcja rury podsiodłowej jest obecnie bardzo częsta w rowerach górskich z kołem 27,5 i 29" Także nie masz się czym przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 No panowie, nadchodzą poważne zmiany. W drodze jest już część napędu 3x10 SLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Manetki dotarły, jedzie do mnie Przerzutka tylna SLX RD-M670 - wykończy mi portfel ten projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donmateo Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam. Czy posiada ktoś z lubuskiego (Świebodzin, Międzyrzecz) Lazaro integral V z ramą 17 bądź 19 i pozwoliłby mi się do niego przymierzyć, ponieważ przymierzam się do kupna i nie wiem którą ramę wybrać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam. Czy posiada ktoś z lubuskiego (Świebodzin, Międzyrzecz) Lazaro integral V z ramą 17 bądź 19 i pozwoliłby mi się do niego przymierzyć, ponieważ przymierzam się do kupna i nie wiem którą ramę wybrać. Pozdrawiam. Mam damkę, 17" z przebiegiem 20km, chcę nawet sprzedać bo muszę Żonie kupić jednak mniejszy... Jak chcesz możemy się dogadać:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi