adam00 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 no troche sprzedawca podkreca atmosfere a tak serio czy ktos jeszcze sie wypowie w kwesti moich watpliwosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akenazy Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Pozwolę sobie zauważyć, że w kwestii wyboru rozmiaru ramy, znaczenie może mieć wspólczynnik zimna tzn. gdy jest chłodniej jajca się kurczą i odległość od ramy zwiększa się, stąd te rozbieżności w naszych obliczeniach. Proponuję, niech każdy podaje temperaturę otoczenia w jakiej dokonywał pomiaru, a następnie podstawimy to do wzoru Pitagorasa i będziemy mieli miarodajne wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QkamCoSieDzieje Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Zbliża się godzina 22... emocje rosną Wybaczcie OT, ale nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whst Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Zbliża się godzina 22... emocje rosną Wybaczcie OT, ale nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Heehe Jeśli ten temat śledzi jakiś moderator, to musi mieć niezły ubaw Nie przypominam sobie takiej histerii na temat żadnego roweru / producenta od kiedy sledzę to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 obawiam sie ze mecz sie nie odbedzie, chyba ktos zapomnial zamknac .. dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tihomax Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 uubbaaww po paszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Heehe Jeśli ten temat śledzi jakiś moderator, to musi mieć niezły ubaw Nie przypominam sobie takiej histerii na temat żadnego roweru / producenta od kiedy sledzę to forum Twoja wina, Twoja wina, Twoja bardzo wielka wina... Było się wychylać ze swoim pędzidłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adien Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Arrrrrrrrrrrrrrgggghhhhhhhhhhh... Pie.... Kupuje Evo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akenazy Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jak już wszyscy dostaną rowery, może zorganizujemy jakiś spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tihomax Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jak już wszyscy dostaną rowery, może zorganizujemy jakiś spocik? widzę stary że nie tracisz nadziei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konik1977 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 A ja korzystając, że tamat dość popularny zapytam kolejny raz, ktoś z Poznania ma ten rower z ramą 21 lub maestro? nie kupię go w ciemno;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekArktos Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Nie, teraz serio.Pomijając fakt prowadzenie działalności gospodarczej, dostawców i odpowiedzialności.Moim zdaniem sprzedawca, dając Nam co 5 minut nadzieję, że o tej i o tej będzie jest... no właśnie. Rozumiem stronę biznesu i handlu, ale teraz to my jako jelenie czekamy w nieskończoność. Wyrozumiałość dla monopolisty też ma Swoje granice Moi Drodzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteMamba Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Tytuł nowej aukcji będzie "Lazaro Integral - rower z jajami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4JT3K Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Rowerków nie ma od 23 kwietnia, sporo już czekania - najgorsze, że miałem w tym dniu imieniny i chciałem sobie sam zrobić prezent kupując rower. Rano były a jak wróciłem z pracy już nie. Na początku nie panikowałem, bo sądziłem, że na pewno najdalej za 2-3 dni aukcję znów się pojawią. Jak widzimy wszyscy niestety taka sytuacja trwa do dzisiaj. Rowerku wcześniej nie kupiłem, bo byłem przez tego samego sprzedawcę zbywany obietnicami o pojawieniu się Kands Maestro - swoją drogą w tej sprawie pisałem do bf_bike od stycznia, który na początku zapewniał, że będą w marcu i tak odkładał premierę, co chwilę przekładając termin. W końcu jak pojawił się Kands Maestro to nie ma już integrala a sądząc po moim wzroście 174 cm oraz odległością przyrodzenia do podłoża 80 cm to niestety, ale muszę wybrać ramę 17 cali a tych w Kandsie nie ma. Jeżdżę codziennie do pracy rowerem prawie pełnoletnim i jakoś sobie radzę, ale ile można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tihomax Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Rowerek będzie dziś wystawiony. Takie mam info na mailu A dla zainteresowanych potwierdzam amor z blokadą + 40 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 chlopaki, moze w ramach,,ukarania'' monopolisty kupcie sobie kandsa maestro lub energy 1300 na innej aukcji. monopolista, monopol, wytwornia alkoholu. 3 opcja jest mi bliska pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolucja Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 owerek będzie dziś wystawiony. Takie mam info na mailu No i skończy się na tym, że wystawią go w sobotę, czyli w taki dzień, o którym powiedziano mi telefonicznie gdy dzwoniłem tydzień temu Ja już mój wczoraj kupiłem. I wczoraj został wysłany, 19" grafitowy. Tylko ten kurier, OPEK, szkoda gadać.. Pewnie z tydzień będę na dostawę czekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja już mój wczoraj kupiłem. I wczoraj został wysłany, 19" grafitowy. Kupiłeś Maestro czy Integrala poza aukcją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost1989 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 chlopaki, moze w ramach,,ukarania'' monopolisty kupcie sobie kandsa maestro lub energy 1300 na innej aukcji. monopolista, monopol, wytwornia alkoholu. 3 opcja jest mi bliska pozdrawiam. Masz rację, też o tym myślałem. Jeżeli dzisiaj nie będzie wystawiony na aukcji, kupię kands maestro u innego sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusur Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A ja jeszcze z ciekawości zapytam, co jest najsłabszymi ogniwami tych rowerów lazaro integral i kands maestro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawi13 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A ja jeszcze z ciekawości zapytam, co jest najsłabszymi ogniwami tych rowerów lazaro integral i kands maestro ? najsłabszym ogniwem lazaro integral jest to po prostu że ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) dobra, ja tez chyba od kogos pozycze brakujaca sumke do maestro - u kogo polecacie kupic? dobra, ja tez chyba od kogos pozycze brakujaca sumke do maestro - u kogo polecacie kupic? http://allegro.pl/rower-28-super-szybki-kands-maestro-alivio-alus-i3229465207.html http://allegro.pl/super-szybki-cross-28-kands-maestro-2013-alivio-i3220958660.html http://allegro.pl/kands-maestro-treking-alu-full-alivio-suntor-2013-i3217079753.html http://allegro.pl/full-alivio-wypasiony-pogromca-szosy-kands-maestro-i3233879480.html Edytowane 10 Maja 2013 przez adam00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolucja Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ja jeszcze z ciekawości zapytam, co jest najsłabszymi ogniwami tych rowerów lazaro integral i kands maestro ? Integrala poza aukcją. Mieli cały czas kilka sztuk na stanie, których nie wystawiali, więc jak najbardziej szło/dalej idzie je kupić. najsłabszym ogniwem lazaro integral jest to po prostu że ich nie ma mistrz. Dzwoniłem do OPKA. "Ale przesyłka wysłana dopiero dzisiaj.. - będzie w poniedziałek." nic nie wyszło , nic nie wyszło no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi