Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no troche sprzedawca podkreca atmosfere :P

a tak serio czy ktos jeszcze sie wypowie w kwesti moich watpliwosci?

Napisano

Pozwolę sobie zauważyć, że w kwestii wyboru rozmiaru ramy, znaczenie może mieć wspólczynnik zimna tzn. gdy jest chłodniej jajca się kurczą i odległość od ramy zwiększa się, stąd te rozbieżności w naszych obliczeniach. Proponuję, niech każdy podaje temperaturę otoczenia w jakiej dokonywał pomiaru, a następnie podstawimy to  do wzoru Pitagorasa i będziemy mieli miarodajne wyniki.

Napisano

Zbliża się godzina 22... emocje rosną :icon_lol:

Wybaczcie OT, ale nie mogłem się powstrzymać.

michael-jackson-eating-popcorn-o.gif

Napisano

Heehe

Jeśli ten temat śledzi jakiś moderator, to musi mieć niezły ubaw :)

Nie przypominam sobie takiej histerii na temat żadnego roweru / producenta od kiedy sledzę to forum :)

Napisano

Heehe Jeśli ten temat śledzi jakiś moderator, to musi mieć niezły ubaw Nie przypominam sobie takiej histerii na temat żadnego roweru / producenta od kiedy sledzę to forum

Twoja wina, Twoja wina, Twoja bardzo wielka wina...

Było się wychylać ze swoim pędzidłem? ;) 

Napisano

A ja korzystając, że tamat dość popularny zapytam kolejny raz, ktoś z Poznania ma ten rower z ramą  21 lub maestro? nie kupię go w ciemno;)

Napisano

Nie, teraz serio.
Pomijając fakt prowadzenie działalności gospodarczej, dostawców i odpowiedzialności.
Moim zdaniem sprzedawca, dając Nam co 5 minut nadzieję, że o tej i o tej będzie jest... no właśnie. 
Rozumiem stronę biznesu i handlu, ale teraz to my jako jelenie czekamy w nieskończoność. Wyrozumiałość dla monopolisty też ma Swoje granice Moi Drodzy ;)

Napisano

Rowerków nie ma od 23 kwietnia, sporo już czekania - najgorsze, że miałem w tym dniu imieniny i chciałem sobie sam zrobić prezent kupując rower. Rano były a jak wróciłem z pracy już nie. Na początku nie panikowałem, bo sądziłem, że na pewno najdalej za 2-3 dni aukcję znów się pojawią. Jak widzimy wszyscy niestety taka sytuacja trwa do dzisiaj. Rowerku wcześniej nie kupiłem, bo byłem przez tego samego sprzedawcę zbywany obietnicami o pojawieniu się Kands Maestro - swoją drogą w tej sprawie pisałem do bf_bike od stycznia, który na początku zapewniał, że będą w marcu i tak odkładał premierę, co chwilę przekładając termin. W końcu jak pojawił się Kands Maestro to nie ma już integrala a sądząc po moim wzroście 174 cm oraz odległością przyrodzenia do podłoża 80 cm to niestety, ale muszę wybrać ramę 17 cali a tych w Kandsie nie ma. Jeżdżę codziennie do pracy rowerem prawie pełnoletnim i jakoś sobie radzę, ale ile można...

Napisano

owerek będzie dziś wystawiony.

Takie mam info na mailu :)

No i skończy się na tym, że wystawią go w sobotę, czyli w taki dzień, o którym powiedziano mi telefonicznie gdy dzwoniłem tydzień temu :)

Ja już mój wczoraj kupiłem. I wczoraj został wysłany, 19" grafitowy. Tylko ten kurier, OPEK, szkoda gadać.. Pewnie z tydzień będę na dostawę czekał.

Napisano

chlopaki, moze w ramach,,ukarania'' monopolisty kupcie sobie kandsa maestro lub energy 1300 na innej aukcji. monopolista, monopol, wytwornia alkoholu. 3 opcja jest mi bliska  :sick:

pozdrawiam.

Masz rację, też o tym myślałem. Jeżeli dzisiaj nie będzie wystawiony na aukcji, kupię kands maestro u innego sprzedawcy

Napisano

A ja jeszcze z ciekawości zapytam, co jest najsłabszymi ogniwami tych rowerów lazaro integral i kands maestro ?

najsłabszym ogniwem lazaro integral jest to po prostu że ich nie ma

Napisano (edytowane)

dobra, ja tez chyba od kogos pozycze brakujaca sumke do maestro - u kogo polecacie kupic?

dobra, ja tez chyba od kogos pozycze brakujaca sumke do maestro - u kogo polecacie kupic?

http://allegro.pl/rower-28-super-szybki-kands-maestro-alivio-alus-i3229465207.html

http://allegro.pl/super-szybki-cross-28-kands-maestro-2013-alivio-i3220958660.html

http://allegro.pl/kands-maestro-treking-alu-full-alivio-suntor-2013-i3217079753.html

http://allegro.pl/full-alivio-wypasiony-pogromca-szosy-kands-maestro-i3233879480.html

Edytowane przez adam00
Napisano

ja jeszcze z ciekawości zapytam, co jest najsłabszymi ogniwami tych rowerów lazaro integral i kands maestro ?

Integrala poza aukcją. Mieli cały czas kilka sztuk na stanie, których nie wystawiali, więc jak najbardziej szło/dalej idzie je kupić.

najsłabszym ogniwem lazaro integral jest to po prostu że ich nie ma

mistrz.

Dzwoniłem do OPKA. "Ale przesyłka wysłana dopiero dzisiaj.. - będzie w poniedziałek."

nic nie wyszło , nic nie wyszło no :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...