radek911 Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witajcie W kwestii szosy jestem raczej laikiem, nigdy nie miałem swojego sprzętu z tej kategorii.. Postanowiłem to zmienić, kupić coś na początek. W moje oko wpadła kolarka Kross Venom Atrox, chyba model z 2006r. cena? Kup Teraz 500zł.. okazyjna jak na rower z XXI w.. Jednak czytałem trochę na temat rowerów Szosowych Krossa, raczej nieprzyjazne... A może jednak warto kupić ten rower w tej cenie, wymienić Sztycę, siodło, osprzęt powoli zmieniać na 105 lub Dura Ace.. Jeżeli nie, wrzućcie propozycje innych rowerów szosowych z allegro, w cenie do ... około 800zł? Proszę o pomoc, jak również o wyrozumiałość w opiniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwinn Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kolego pomogę w ten sposób kolarkę sprzedaje ktoś od nas) http://www.forumrowerowe.org/topic/95616-rower-kolarka-kross-venom-atrox/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.