Puma [JFK] Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 http://bike-center.home.pl/product_info.php?products_id=269 Pod tym adresem jest dostępna super oponka Hookworm 24" 2,5" :mrgreen: w cenie 104 zł! p.s. niezbyt wiedziałem gdzie wrzucić temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 testowal juz tą oponke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 waga 1000 g Niezły hardkor:) Ale oponka wygląda nieźle nieźle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 wiem chce ja sobie kupic tylko nie wiem jak to z slizganim sie na mokrym i jazda w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Jak opona z takim bieznikiem ma sie nadac na jazde po lesie albo po mokrym betonie... fotke widziales ?? Przeciez to jest prawie slick, pomysl troche ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi