ralf Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam: Mam juz manetki SRAM MRX, za jakies 2 tygodnie bede kupował hamulce http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=198 Czy te klamki beda pasowały do tych manetek? Dziekuje i pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jako ze SRAM jest wlascicielem Avida nie wyobrazam sobie aby mogl byc inaczej choc akurat takiego mixu na zywo nie widzialem-wiem ze klamki shimano sa dosc krotkie do gripshiftow i dlatego wlasnie czesto avidy ludzie kupuja klameczki jak nie chca plastikow Srama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 a to musza pasować, a szczerze mówiąc nie wiedziałem ze SRAM jest właścicielem AVIDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Mam te klamki i te gripshifty i jest OK. Klamki są wystarczająco długie żeby hamować, jako tako też sie wszystko komponuje więc nie jest źle :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ok to juz wiem co kupić , a te manetki MRX smigasz juz na nich, jak Ci sie sprawują, bo mi sie wydawaja na dość słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Nie śmigałem na nich tylko zmieniałem biegi w domu jak po pokoju jeździłem. Zima to szkoda mi troche sprzętu ale w pokoju to biegi wskakiwały OK, zobaczymy jak będzie z czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.