dool Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Witam, dostałem ofertę kupna roweru BMC Virus 02 o następujących parametrach: Rama: alu 7005, potrójnie cieniowana. Widelec: Rock Shox Tora 302 Przerzutka przód: Shimano Deore LX Przerzutka tył: Shimano Deore XT Korba: Shimano Deore Hamulce: Shimano Disc 485 (180 mm) Cena za rower to około 2400 zł Sprzedawca poinformował mnie że jest to rocznik 2009 albo 2010 ale po sprawdzeniu w internecie nie znalazłem tego modelu z tych lat. Czy uważacie, że przy tym osprzęcie ten rower jest wart takiej ceny? Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 19 Lipca 2011 Mod Team Napisano 19 Lipca 2011 A jak reszta części, masz jakieś więcej info o tym rowerze? Zdjęcia, geometria. Te części, które wymieniłeś są dobre i raczej w tej cenie na podobnym osprzęcie z nówek ciężko coś znaleźć
dool Napisano 19 Lipca 2011 Autor Napisano 19 Lipca 2011 Zapomniałem dodać, że rower jest używany ale w bardzo dobrym stanie. Aktualnie jest po przeglądzie i serwisie. Co się tyczy dodatkowych informacji to piasty: Shimano XT, obręcze: Sun Rims CR18. Niestety zdjęć ani informacji o geometrii nie mam. A jak reszta części, masz jakieś więcej info o tym rowerze? Zdjęcia, geometria. Te części, które wymieniłeś są dobre i raczej w tej cenie na podobnym osprzęcie z nówek ciężko coś znaleźć
Rulez Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Mimo wszystko to stary hardtail, cena nie jest zbyt atrakcyjna ..
dool Napisano 21 Lipca 2011 Autor Napisano 21 Lipca 2011 Dzięki za informacje. Gdyby to był rower z 2009/2010 tak jak zapewniał sprzedający to bym go brał nawet za tą cenę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.