beskid Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jeśli masz na myśli przerzutkę to zależy od 100 do 200 zł a jeśli zmienisz na SRAMA to jeszcze manetki od 50 do 100 zł. Jakie inne firmy jak prym wiedzie Shimano do spółki ze SRAMEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrax Napisano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Chodzi mi o inne marki rowerów i w ogóle inne rowery z podobnym osprzętem jak ten hexagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszbdg Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Unibike Mission/Fusion Schwinn Mesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Problem w tym, że za podobne pieniądze konkurencja ma gorszy osprzęt. Marek rowerowych jest cała masa więc trudno polecić coś konkretnego bo wszystko zależy od budżetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrax Napisano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ja już bym chętnie zamówił hexagona v6 2011, tylko że jak pisałem w pierwszym poście pełnoletni nie jestem a więc ostateczna decyzja należy do rodziców i tutaj właśnie zaczyna się problem. Dlaczego? Bo jakieś dwa lata temu kupowaliśmy koledze telefon przez allegro i zdarzyła sią albo pomyłka albo po prostu sprzedawca chciał nas oszukać no i teraz rodzice, szczególnie tata nie mają zaufania do allegro. Gdyby nie kolega taty który już coś tam kupił przez allegro to ta ewantualność byłaby niemożliwa. I plan jest taki żeby pojechać na giełdę samochodową o czym wcześniej pisałem tylko że ona jest otwarta tylko w niedzielę a w ostatnią taty nie było w domu i nie było jak pojechać i teraz znowu to samo że pojedziemy na giełdę i jak na niej nic nie będzie to dopiero wtedy zamówimy , jak myślicie czy przedłużyłby tą aukcje dla mnie o 3 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrax Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No dobra kupiony Bardzo ładnie się prezentuje, po jakichś 100km powiem o nim coś więcej. A jutro dodam do garażu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrax Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Niby nie było setki, ale marne 12km Ale za to na trudnym terenie: las, wielkie błoto, wysokie trawy , liczne doły, piach. Jestem z tego roweru bardzo zadowolony, mógłby być ciut lżejszy ale to w sumie moja wina że tak na niego napakowałem I jeszcze jedna uwaga bo jadąc pod górę na piachu tylnie koło się troszkę ślizgało .Ogólnie szczerze polecam. Wczoraj zobaczyłem wybulenie na przednim kole, takiego bąbla czy to możliwe że to jest moja wina? I tak już pojechał do sklepu bo przecież mam gwarancję ale chciałbym wiedzieć czy mogliby uznać że to moja wina a nie produkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrax Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 To była ewidentnie wina produkcji bo była dziura od środka, ale w sklepie tego nie uznali. Zapłaciłem ogólnie 76 zł za dętkę , oponę i wymianę. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.