Skocz do zawartości

[Rower] Kross Hexagon v6 2011 - kupić czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już bym chętnie zamówił hexagona v6 2011, tylko że jak pisałem w pierwszym poście pełnoletni nie jestem a więc ostateczna decyzja należy do rodziców i tutaj właśnie zaczyna się problem. Dlaczego? Bo jakieś dwa lata temu kupowaliśmy koledze telefon przez allegro i zdarzyła sią albo pomyłka albo po prostu sprzedawca chciał nas oszukać no i teraz rodzice, szczególnie tata nie mają zaufania do allegro. Gdyby nie kolega taty który już coś tam kupił przez allegro to ta ewantualność byłaby niemożliwa. I plan jest taki żeby pojechać na giełdę samochodową o czym wcześniej pisałem tylko że ona jest otwarta tylko w niedzielę a w ostatnią taty nie było w domu i nie było jak pojechać i teraz znowu to samo że pojedziemy na giełdę i jak na niej nic nie będzie to dopiero wtedy zamówimy , jak myślicie czy przedłużyłby tą aukcje dla mnie o 3 dni?

Niby nie było setki, ale marne 12km B) Ale za to na trudnym terenie: las, wielkie błoto, wysokie trawy , liczne doły, piach. Jestem z tego roweru bardzo zadowolony, mógłby być ciut lżejszy ale to w sumie moja wina że tak na niego napakowałem B) I jeszcze jedna uwaga bo jadąc pod górę na piachu tylnie koło się troszkę ślizgało .Ogólnie szczerze polecam. Wczoraj zobaczyłem wybulenie na przednim kole, takiego bąbla czy to możliwe że to jest moja wina? I tak już pojechał do sklepu bo przecież mam gwarancję ale chciałbym wiedzieć czy mogliby uznać że to moja wina a nie produkcji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...