Skocz do zawartości

[wyprawa] Kaukaz lub Bałkany - szukam ludzi!

barciak

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Szukam ludzi na 3-4 tyg wyjazd rowerowy w sierpniu. Wiek i płeć bez znaczenia, na pewno przydatne będzie doświadczenie w wyjazdach sakwowych i jeździe po górach ale bez przesady. Tempo przewiduje ok 60-90 km dziennie ale może być mniej jeśli atrakcje na miejscu nie pozwolą na szybkie pokonywanie odległości ;) Wyjazd raczej niskobudżetowy, spanie głównie w namiotach więc konieczny sprzęt biwakowy.

Co do kierunku jestem otwarty na propozycje ale sam najchętniej wybrałbym się w rejon Gruzji, Armenii, Iranu lub Turcji. Zdecyduje pewnie logistyka. Drugim pomysłem są Bałkany ale te mniej odwiedzane tzn. Serbia, Bośnia, Macedonia i Albania.

Jak widzicie nie mam sprecyzowanych planów, więc program i trasa są kwestią do ustalenia wspólnie. W razie zainteresowania piszcie proszę na maila bboltr@gmail.com. Jestem z wawy, mam 33 lata.

Pozdrawiam,

Bartek

Hej hej :)

Bardzo interesujące kierunki :) Chętnie bym dołączył, ale z braku urlopu w tym roku niestety nie dam rady. Jednakże gdybyś był zainteresowany to w przyszłym roku na wiosnę (maj) chcę wyruszyć do Iranu. Może byłbyś zainteresowany ? Mój mail: radosny11@op.pl

Pozdrawiam radośnie

Krzysiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...