barciak Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Hej! Szukam ludzi na 3-4 tyg wyjazd rowerowy w sierpniu. Wiek i płeć bez znaczenia, na pewno przydatne będzie doświadczenie w wyjazdach sakwowych i jeździe po górach ale bez przesady. Tempo przewiduje ok 60-90 km dziennie ale może być mniej jeśli atrakcje na miejscu nie pozwolą na szybkie pokonywanie odległości Wyjazd raczej niskobudżetowy, spanie głównie w namiotach więc konieczny sprzęt biwakowy. Co do kierunku jestem otwarty na propozycje ale sam najchętniej wybrałbym się w rejon Gruzji, Armenii, Iranu lub Turcji. Zdecyduje pewnie logistyka. Drugim pomysłem są Bałkany ale te mniej odwiedzane tzn. Serbia, Bośnia, Macedonia i Albania. Jak widzicie nie mam sprecyzowanych planów, więc program i trasa są kwestią do ustalenia wspólnie. W razie zainteresowania piszcie proszę na maila bboltr@gmail.com. Jestem z wawy, mam 33 lata. Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosny Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Hej hej Bardzo interesujące kierunki Chętnie bym dołączył, ale z braku urlopu w tym roku niestety nie dam rady. Jednakże gdybyś był zainteresowany to w przyszłym roku na wiosnę (maj) chcę wyruszyć do Iranu. Może byłbyś zainteresowany ? Mój mail: radosny11@op.pl Pozdrawiam radośnie Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.