volerover Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 czesc mam problem spodobal mi sie komputerek trelock bb 3500i i 4000i cena nie bardzo mi sie podoba no i w UK albo ja kiepsko szukam albo udalo mi sie znalezc tylko na amazonie kogos kto je oferuje... potrzebuje czegos co bedzie mnie pilnowac i zastanawiam sie czy ktos moglby mi polecic z podobnym wachlarzem funkcji/uslug urzadzenie z 4 lata temu mialam fc 901 i bylam bardzo zadowolona(przez ponad rok) do momentu w ktorym ukradziono mi rower, licznik zostal mi w torebce ale reszta mocowanie itd odjechalo w nieznane zastanawialam sie nad reanimacja tzn dokupieniem reszty czesci ale jak zaczelam teraz sie rozgladac to po pierwsze nigdzie znalezc nie moge mojego modelu nawet na stronie producenta ale wracajac do tematu bo zboczylam interesowaly by mnie urzadzenia ktore zapamietuja dane dotyczace pracy serca, puls, posiadaja funkcje osobistego trenera i sa przewidziane specjalnie na rower, bieganie w moim przypadku odpada bede wdzieczna za wszelkie wskazowki co moglabym porownac zanim zaserwuje sobie taki wydatek...
stefanX Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Czy wdziałaś na żywo te liczniki? Mimo sporych gabarytów wielkość cyfr wydaje się mała. Zwróć na to uwagę, bo ja się przejechałem kupując wysyłkowo VDO MC1.0. W trakcie szybkiej jazdy w terenie poza aktualna prędkością niewiele widać
ukaniex Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Rozumiem, że mieszkasz w UK i tylko tamtejsze sklepy wchodzą w grę? 3500i znalazłem w PL http://www.conrad.pl/websale7/?shopid=conrad&act=product&prod_number=860717&ref=Nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-07&utm_content=860717#nclid=1eeb6661624ddf7c1ca97dfa73733342 4000i natomiast w DE http://www.bike24.net/p213521.html Nie lepiej byłoby kupić sobie Polara? Np CS 400/500. Sigme Sport ROX 8.0
volerover Napisano 29 Lipca 2011 Autor Napisano 29 Lipca 2011 planowalam wydac do 250-350zl w przeliczeniu na PL ale jak zaczelam sie rozgladac i sprawdzac to co mi podpowiedzieliscie to mnie glowa rozbolala zreszta ostatnie pare dni spedzilam na intensywnym nadrabianiu stanu licznika... znow wszystko poszlo z dymem znaczy twardy reset urzadzenia byl konieczny, przy okazji okazalo sie ze oszukiwalam sama siebie... znaczy licznik byl ustawiony na mniejsze kolka wiec i tak przejechalam wiecej niz bylam przekonana ale nie chce mi sie przeliczac ile jestem na plusie jak zaczelam wszystko ogladac to sie okazalo ze te treelock to jedne z tanszych przy tej ilosci funkcji... nie pocieszyla mnie ta wiadomosc, zaczelam nawet myslec by licznik ten ktory jest zostawic a dokupic jedynie urzadzenie ktore sprawdza puls, itd jednak wolalabym wszystko w jednym zwlaszcza ze najbardziej przywiazana do 2 kolek jestem dzis jestem autem w pracy wiec zrobie mala rundke po wiekszych sklepach sportowych, moze tam beda miec cos na stanie bo jednak chcialabym na zywo obejrzec tak droga zabawke
prem Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 TRELOCK FC 901, kupilem dzis. tj 03 siernia 2011 w TK MAXX (w anglii)(sklep z odzieza + bajery) wydalem paunduf 5.99. tanio jak barszcz. czyli wersja z 15 funkcji, bezprzewodowy. W tej samej cenie widzialem 10 funkcji z kabelkiem. Szukaj na polce z narzedziami, tam jest miejscen na sprzet rowerowy. (zalezy od sklepu) Udanego polowania. ps jak nie w jedny to zobacz w miasteczku obok. Czesc. Jestem szczesliwym posiadaczem predkosciomierza trelock... ,pytanie. Czy transmiter (kostka przykrecana do widelca), powinien byc prostopadle do kola (magnesu), czy mozna zainstalowac pod katem np; 45 stopni, czy w jakiklowiek sposob wplynie to na znieksztalenie przekazywanych danych? Problem w tym ze widelec z amortyzatorem jest zbyt szeroki, transmiter zamocowany od wewnetrznej strony widelca wchodzi w obrys szprych. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.