kosciczek Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Przyszedł czas na wymianę suportu i chyba zębatek. Moim zdaniem mają juz dość życia ze mną, ale w sumie nic nie przeskakuje i innym takich obiawów nie mają. Pytanie tylko czy nie zużywają łańucha który był wymieniany w zeszyłm sezonie razem z kasetą (około tysiaka temu)? I teraz drugie pytanie czy jak wymienię zębatki to czy nie będzie dziwnych objawów z łańcuchem który mam teraz? fotki
1415chris Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Widze ze noga nie podaje....... Mala jest rozjechana jak gasienica pod walcem drogowym. Odstepy pomiedzy zebatkami to juz prawie "prostokaty" Wieksza w duzo lepszym stanie!
michalmad Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 małą bym zmieniał, bo kiedys nie oczekiwanie moze przeskoczyc, i zęby w mostku staną
kosciczek Napisano 19 Lipca 2011 Autor Napisano 19 Lipca 2011 Noga nie podawała rok temu i to dlatego jest tak zjechana. OK póki co wymienie średnią i suprt bo już stuka/cyka i nie jest to brud bo wszystko czyściłem.
kosciczek Napisano 25 Lipca 2011 Autor Napisano 25 Lipca 2011 Dzisiaj chciałem wymienić zębatkę i suport i po rozkręceniu moim zdnianiem średnia nie jest aż tak "rozjechana jak gąsienica po walcem drogowym" Dość wnikliwie się wpatrywałem w rożnice między nową i starą i może ktoś z Was wytłumaczy mi w czym te dwie się różnią? W sprawach czystko technicznych zaczynam się uczyć, ale jestem pojętny więc śmiało fotki
andi333 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Przecież na tych zębatkach zrobisz jeszcze spokojnie parę tysięcy
kosciczek Napisano 26 Lipca 2011 Autor Napisano 26 Lipca 2011 Dodam tylko że ta po prawej jest nowa, a po lewej używana. Też nie widzę różnicy między nimi więc zostawiłem starą, a napisałem to aby się upewnić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.