speedbajbus Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam, Mam pyatnie...czy zna kto moze polska (ewentualnie brytyjska) firme produkujaca przednie zebatki w nietypowych rozmiarach na zamowienie? Podczas startu zlamalem szerszy rozstaw 104mm w karbonowej korbie i pozostal mi jeszcze mniejszy wewnetrzny 64mm. W tym przypadku interesuje mnie TYLKO I WYLACZNIE opcja 33T na rozstaw 64mm - takich wynalazkow nie produkuja. Jest gosciu z USA, ktory bez problemu zrobi dla mnie takowa tytanowa, jednak wraz z przesylka jest to wydatek okolo 250zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Skontaktuj sie z Mattiasem, on robi w tytanie pod zamowienie. Szwecja. http://hellore.se/experimentalprototype/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Podbij do Weeze'ów. Pamiętam, że kumpel chciał u nić robić zębatkę na 5 śrub a sam na ich zębatce jeżdżę więc firmę polecam. Wykonać na pewno się da i to najmniejszy problem ale projekt i jego dopracowanie w tym wszystkim najwięcej kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedbajbus Napisano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 O wlasnie, wlasnie slyszalem o niejakich zebatkach Weeze i ich dobrej reputacji. Jakis kontakt do nich, strona internetowa, miasto? EDIT: Ok, mam stronke...wielkie dzieki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.