Nathrezen Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam, chciałem się upewnić czy amortyzator Marzocchi Dirt Jumper 3 ma blokadę skoku? Jeśli nie ma, czy jest możliwość zrobienia takowej blokady? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Nie wiem jak z tymi najnowszymi modelami , ale te starsze nie miały takiej blokady . Czy da się coś takiego zrobić ? Musiał byś poszukać "bebechów" od jakiegoś innego amortyzatora i skręcić to do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathrezen Napisano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 To już nie za ciekawie, ten amortyzator miał być "złotym środkiem". A czy są jakieś sztywne amortyzatory (kompatybilne z ramą suburban) które posiadają możliwość zamontowania hamulców tarczowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Blokada skoku w amorku do dirt/street? Szukaj wiatru w polu. Mocowanie pod hamulec tarczowy ma każdy amortyzator. Podaj jaki masz budżet lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathrezen Napisano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Właśnie dlatego zastanawiałem się nad sztywnym widelcem, nie wyraziłem się jasno, czy są jakieś widelce sztywne które posiadają możliwość zamontowania hamulców tarczowych (oprócz tych z inspired )? A jeżeli inny amorek (niestety będzie cięższy od sztywnego, ale zależy mi na tych hamulcach) o skoku 80-120 z blokadą w cenie 500-600zł (oczywiście używany)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 RS Pike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Sztywne z mocowaniem tarczy na pewno masz RMD V3, DMR i Identiti. A o amorka pewno ci chodzi o lekkiego twardego tak? Więc najlepiej powietrzniaka, pompujesz i masz mego twardo bo jeśli chcesz "skakać" na amorku z załączoną blokadą to masz pewniaka, że rozwalisz bebechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Tak jak wyżej. Skakanie z blokadą wybij sobie z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.