thefastest Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Witam! Gdzieś słyszałem , że można przerobić wentyl samochodowy na rowerowy tzn. mam problem , długo szukałem dętki , zjeździłem całe miasto i w końcu znalazłem odpowiednią. Wchodzę do domu szczęśliwy i patrze za wielki wentyl \o/. Nie chodzi mi o dosłownie przerobienie na rowerowy tylko na taki aby się zmieścił do "dziurki".
Michal93 Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Rozwierć rafkę... Chyba najprostsze rozwiązanie
marky5 Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Wchodzę do domu szczęśliwy i patrze za wielki wentyl \o/. Nie chodzi mi o dosłownie przerobienie na rowerowy tylko na taki aby się zmieścił do "dziurki" Wariant 1.Wracasz do sklepu i wymieniasz dętkę na taką z odpowiednim wentylem. Wariant 2.Patrz post nr.2
beskid Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Właśnie dzisiaj rozwiercałem po raz 2 Pierwszy na wentyl z samym gwintem do spodu a drugi na wentyl z asnową z gumy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.