Skocz do zawartości

[Wycena]Rower Grand

dualcontrol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,chciałbym żebyście wycenili mój rower Grand,nie jest to żaden marketowiec tylko rower kupiony w sklepie rowerowym Rojax za około 700 zł.

Przerzutka tylna Shimano Deore XT RD-M772 Shadow rdm772(niedawno kupiona moim zdaniem jest super)

przerzutka przód Shimano Tiagra FD-R440 (słabe trochę)

mostek regulowany zoom (wiem że zoom jest nie lubiany przez innych użytkowników ale ja jestem zadowolony)nowa część

korba shimano nie wiem jaki model

wolnobieg Shimano TZ20

łańcuch KMC Z9000

opony 26x1.75 KENDA K831A

licznik speed master

hamulec przedni tarczowy shimano nie znam modelu

tył V-brake shimano

nowe linki oraz pancerze od hamulców jak i przerzutek

Rower spisuje się świetnie amortyzatory chodzą bardzo dobrze,jest żółto-czarny zadbany i ogółem bardzo ładny.Rower jest duży spokojnie dla 15 latka.

Jeżdzę wszędzie,po lasach jak i po ulicy lubię ostrą jazdę jak na razie przez 2 lata nic sie nie psuje,zmienilem pare części na nowe,niektóre dużo lepsze.TYLKO PROSZĘ PODAC CENĘ W CAŁOŚCI ILE TEN ROWER JEST WART RZEM Z PRZEZUTKĄ TYLNĄ Shimano Deore XT RD-M772 Shadow rdm772.MYŚLAŁEM NAD CENĄ OKOŁO 450ZŁ.

Napisano

Myślę, że to dobra cena biorąc pod uwagę, że sama przerzutka kosztuje 200pln... choć osoba zainteresowana takim rowerem nie koniecznie doceni wartość takiej przerzutki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...