gomez Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam. Mam zamiar zamówić na tył hydraulike, teraz jest V-ka. Czy jest jakaś standardowa długość przewodu czy wystarczy jak zmierze po obecnym pancerzu i dołoże ten odcinek od v-ki do miejsca zacisku - wtedy wychodzi mi 142 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 To zależy przede wszystkim od rozmiaru ramy i jak wysoko jest umiejscowiona kiera.Ja wcześniej u siebie(rama 17,5)miałem długość 120cm i było dobrze,obecnie mam 135cm i jest troszkę za dużo,ale nie na tyle aby żle wyglądało. W żaden sposób nic też nie przeszkadza,z niczym nie koliduje i nie ociera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wystarczy jak zmierze po obecnym pancerzu i dołoże ten odcinek od v-ki do miejsca zacisku - wtedy wychodzi mi 142 cm Tak właśnie będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomez Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 zmierzyłem po obecnym pancerzu i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.