rupertmtb Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam! Planuje wyjazd nad Lago di Garda koncem sierpnia/poczatkiem wrzesnia, chcialbym spedzic tam tydzien lub dwa. Jest tez opcja pojechac na drugi tydzien np do Livigno. Posiadam samochod z belkami na bagazniki rowerowe wiec transport rowerow nie jest problemem. Kwestia noclegow jest do dogadania. O mnie: mieszkam w Bielsku-Białej, krece od 4 lat, jednorazowe dluzsze wyjazdy zamykam z przewyzszeniem max 1800m (w zaleznosci od pogody) Ktos reflektuje? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnie Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witam! Planuje wyjazd nad Lago di Garda koncem sierpnia/poczatkiem wrzesnia, chcialbym spedzic tam tydzien lub dwa. Jest tez opcja pojechac na drugi tydzien np do Livigno. Posiadam samochod z belkami na bagazniki rowerowe wiec transport rowerow nie jest problemem. Kwestia noclegow jest do dogadania. O mnie: mieszkam w Bielsku-Białej, krece od 4 lat, jednorazowe dluzsze wyjazdy zamykam z przewyzszeniem max 1800m (w zaleznosci od pogody) Ktos reflektuje? Pozdrawiam. Czesc Tez mam w planach wypad w Dolomity tylko wczesniej myslalem bardziej o polowie sierpnia Na pewno chce jechac na tydzien + 2 dni nastepnego weekendu czyli razem 9 dni z podróża (max to 10 dni) Jeśli Ci to odpowiada to mozemy sie dogadac Generalnie zalezy mi na tym zeby sporo pojezdzic choc chetnie tez bym cos sie powspinał na Ferraty powiedzmy ze 2-3 dni Jesli chodzi o noclegi to cos taniego, nawet camping wchodzi w gre jak dla mnie Jesli chodzi o umiejetnosci to mysle ze podobnie krecimy wiec nie bedzie problemu ze tyły zostają Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupertmtb Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Hej! Mam zaklepany urlop na konkretny termin (2tyg od 28SIE), nie wiem na ile jest elastyczny, to jest koncowka sezonu i ceny powinny byc troche nizsze. Nie wspinam sie ale to nie powinien byc problem, mozemy podjechac samochodem gdzie bedzie trzeba. Odnosnie campingu to jestem za Bungalow'ami (domki) aczkolwiek calkiem mozliwe ze znajdziemy tani pokoj w kwaterze. Grzesiek, skontaktuje sie z toba na priv co do szczegolow. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.