dep77 Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 witam wszystkich na poczatku chce pozdrowic wszystkich bardziej wtajemniczonych w temacie rowery Moje pytanko dotyczy treningu rowerowego dla poczatkujacych osob a mianowcie jaki trening zastosowac na poczatek zeby nie przeforsowac organizmu. Chodzi mi o dystans przejazdu,czas i teren ok na razie tyle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Na początek WITAMY http://forumrowerowe.jgc.pl/Zasady-Pisania...atow-t9018.html Fajnie, że interesujesz się już tak wcześnie, być może odkryjesz w tym swoją pasję, ale w twoim wieku na początek nie myśl o treningu (w pełnym tego slowa znaczeniu), bo on sam nie wystarczy, potrzebne jest przygotowanie, dieta itd. W twoim wieku zacznij jeżdzić sobie rekreacyjnie i co jakiś czas podnoś poprzeczkę (np. długość przejazdu, średnia predkość etc.). Sam dojdziesz do tego jakie są twoje możliwości i predyspozycje, a w miarę upływu czasu zaczniesz się w to poważnie bawić. Ciężko jest po prostu określić jaki trening jest dla ciebie, jak nie znamy twych możliwości. Trenuj tak, abyś czuł się dobrze, czerpał z tego satysfakcje, a będzie z ciebie cyklista Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tymbark MTB Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 ja Ci polecam w 100% ta stronke !! http://www.zst.sosnowiec.pl/mtb/poradytren...ki/treningi.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Może jakiś wspólny trening forumowych emerytów z Poznania i okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 :redface: ooops! przepraszam, ale było 8 latek to sobie pomyslałem... W takim razie sorry emeryci czy jak wy to nazywacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 :lol: Fajna stronka, trochę ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Chyba częściej bede zaglądał do tego działu. Trzeba się za trening zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dep77 Napisano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 dziekuje z tyle odpowiedzi fajna stronke poleci "Tymbark MTB " gdzie jest duzo ciekawych rzeczy napisane na temat treningu pozdrawiam Nie jestem jeszcze stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 link do stronki z sosnowca nie dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Może jakiś wspólny trening forumowych emerytów z Poznania i okolic? Jareczek nie załamuj mnie ja jeszcze jestem młodzieniaszek jak teraz jade rowerem to wszystkie laski sie ogladają pozdrówko odmłodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Jareczek nie załamuj mnie ja jeszcze jestem młodzieniaszek jak teraz jade rowerem to wszystkie laski sie ogladają pozdrówko odmłodzone Nie miałem zamiaru nikogo załamywać Też jeszcze jestem młody Nieważny wiek, ważne to jak Ty (na ile lat) się czujesz Laski czasem się oglądają... Ale częściej jak przejeżdżam rowerem przez przeróżne wsie, to dzieci rzucają we mnie kamieniami... Ciekawe czy to jakaś lokalna tradycja? A pewna pani w jedynym sklepie we wsi kiedyś o mało co nie zasłabła widząc mnie w obcisłym stroju, kasku i innych takich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 To co podnieciles ja czy jak raczej oglądała wcześniej jakiś film SF i miała dziwne skojarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Może jakiś wspólny trening forumowych emerytów z Poznania i okolic? A było już coś takiego? Zresztą, jeśli nie było, zawsze można coś wymyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 I to jest zasadniczo słuszna sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.