cristopor Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 Witam W chwili obecnej posiadam rower crossowy Jeżdzę nim po mieście, do pracy i na wyjazdy poza miasto ale na drogach asfaltowych. Rower taki lepiej się sprawdza niż mtb i jestem z niego bardzo zadowolony. Ostatnimi czasy kręci mnie bardzo kolarzówka coś takiego jak to np za niezbyt duże pieniadze w stosunku do innych modeli http://www.rowerzysta.pl/2011-kellys/rower-szosowy-kellys-arc-1.9-2011.html Czy taki rowerek sprawdzi się np. w jezdzie po miescie lub do pracy czy to tylko sprzęt do jazdy typowo na szybkich obrotach poza miastem? Czy kolarzówka może być rowerem codziennego użytku? (wiadomo że nie chodzi mi tu o wożenie ziemniaków he he )
adii22 Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Jeśli znajdziesz coś z w miarę łagodną geometrią, to rowerek będize odpowiedni i do miasta, jak i na wycieczki poza nim. W sumie optowałbym tutaj za używką w tej cenie, bo ten Kellys, szczerze mowiac, nie ma szału Taki tam niefajny Spec z nienacka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.