bartlomiej15 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Witam ! Mam zamiar kupić Przerzutkę SHIMANO ALIVIO fd-m412 przód ale ona współpracuje z 7/8-rzędowymi a ja mam kasetę 9 rzędową . Czy ona obsłuży tę jedną dodatkową zębatkę ? Czy nic nie będzie o siebie trzeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Działa, dobrze wyregulowane działa. Sam tak jeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorder Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 U mojego taty w rowerze tak jest właśnie i działa bez zarzutów, tylko trzeba dobrze wyregulować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartlomiej15 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 A Przerzutka Shimano TOURNEY (model FD-TX050 / FD-TX51) Średnica obejmy: 28.6, 31.8 lub 34.8 mm (do wyboru) Prowadzenie linki: górny ciąg/dolny ciąg (uniewersalna) Współpraca z mechanizmem korbowym 42T lub 48T (do wyboru) Tylna kompatybilność: 5, 6, 7, 8 przełożeń Konstrukcja Top-Swing: Tak Współpraca z SIS: Tak SIS (Shimano Indexing System) - System indeksowanej zmiany przełożeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Nie ma najmniejszego znaczenia jeżeli chodzi o przednią przerzutkę w tej konfiguracji nawet możesz zastosować lancuch 8 rzedowy i bedzie działać elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.