Tasiorasior Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 jak w temacie miałem zamiar wybrać się do sanoka na maraton i przygotowywałem eis niestety miałem ostra wywrotkę jeden łokieć mam zdarty a na drugim mam 2 szwy. chciałbym pojechać na jakiś maraton i jest 7 sierpnia tylko pytanie kiedy mogę wrócić do treningu szwy sciagna mi w przyszły wtorek lekarz mówił ze dopiero po zdjęciu ich ale myślę ze mogę trochę wcześniej co wy uważacie ?? wywrotke mialem w ten wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Według mnie każdą kontuzję trzeba wyleczyć do końca gdyż przedwczesne wznowienie treningów może bardziej zaszkodzić niż przynieść pozytywny skutek, dlatego według mnie lepiej poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Tam zaraz....to tylko dwa szwy... Johnny Hoogerland, ten chyba mial ich troche wiecej To ten ktory wyladowal na plocie z drutu kolczastego (TdF stage 9), do stage 12 caly czas mial na sobie koszulke polka dot, that's the spirit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snellegazelle Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Hoogerland mial dokladnie mowiac 32 szwy... Pierwsze co powiedzialam po jego upadku to: "Boze, miejmy nadzieje ze to nie jest drut kolczasty!". Na szczescie wyszedl z tego prawie calo... Wracajac do tematu. Mysle, ze do treningu mozna wrocic wczesniej. Jesli rana jest ladnie zamknieta, nie saczy sie ani nie ma stanu zapalnego, to chyba nie powinien byc problem. Tylko nie nadwyrezaj tej reki, abys nie pozrywal szwow... No i nic na sile. Jak odczuwasz duzy bol, to nie ma co przesadzac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 e, ja miałem 3 szwy na palcu, zdjęli i dwa dni po zdjęciu wróciłem na bik'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.