tomonek Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Witam! Czy gdzieś koło Warszawy są jakieś typowe jeziora, nie mówię tu o zalewie zegrzyńskim... A jeśli będą to chodzi mi o takie, które są na jakiś polance, gdzie można zrobić ognisko, rozstawić namiot, wykąpać się... Jeśli znacie jakieś fajne punkty, to dajcie znać pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Jest jeziorko czerniakowskie - nigdy tam nie byłem, ale widziałem z daleka że ludzie się kąpali. W Ząbkach czy Zielonce (nie pamiętam) są glinianki - warunki do kąpania i grillowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conquistador Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 na Czerniakowskim są wiecznie dzikie tłumy, to raz, a dwa to zakaz kapieli. Zresztą trzeba by wariata by kąpac sie w bajorze gdzie od iks lat są wykrywane prątki cholery i inny syf. Na całym Mazowszu cięzko o jakiekolwiek miejsce gdzie mozna by sie spokojnie wykapac, a co dopiero pod samą Wawą... taka jest niestety smutna prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwask Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Odgrzewam trochę wątek, ale całkiem fajnym miejscem na odpoczynek nad wodą w okolicach Warszawy jest kąpielisko w Kącku. Niestety jest czynne tylko do końca wakacji. Dla tych, którzy chcieliby się tam przejechać na rowerze załączam traskę którą dziś jechałem. W miarę szybkim tempem da się tam dojechać w niecałe 1.5h z Targówka http://www.navime.pl/trasa/5709/K%C4%85pielisko+w+K%C4%85cku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam Wiele osób kąpie się w rzece Świder na północ od Otwocka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furc Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Niedaleko Michałowic taki mały akwen, da radę się wykąmpać, można sobie pojechać wzdłuż linii WKD a drugi staw w Komorowie bardziej na grila niż kąpiele. tu link z trasą między nimi: http://maps.google.pl/maps?saddr=52.139033,20.831988&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&sll=52.145815,20.866556&sspn=0.042347,0.077162&geocode=FRmUGwMd9N49AQ%3BFTCxGwMdDrI-AQ&vpsrc=0&mra=dme&mrsp=1&sz=14&z=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.