Skocz do zawartości

[okulary] Do 40zł

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podobają ci się to bierz. Zwykłe przeciwsłoneczne, bez fajerwerków. Chociaż osobiście bałbym się tej piankowej otoczki w lecie. Obciąża oprawkę bez sensu a oczy pod spodem nie oddychają.

Do 4 dych znajdziesz wybór w decathlonie, niektóre całkiem spoko, albo poluj na ofertę Lidla, podobno czasem trafiały się tam fajne okularki.

Napisano

Jeżeli możesz trochę przekroczyć tę kwotę to weź pod uwagę B-Skin Parite. 3 wymienne szybki, nie parują (przynajmniej podczas jazdy :) ) . Od góry są zabezpieczone przed wpływem powietrza. Jeśli chodzi o okulary z Twojego linku, mnie ta pianka też odstrasza... zobacz zresztą, jakie zastosowanie mają opisane na aukcji...

Napisano

Co inny model okularów, to inna opinia wiec nie przejmuj się tym. jeżeli tylko Ci się podobają i są w Twoim guście,to jak najbardziej kupuj. Ja mam standardowe czarne,kupiłem chyba za 100zł,ale służą mi już 3 sezon. Zobacz też w naszym sklepie w dziale z akcesoriami na www.Freesport.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...