Skocz do zawartości

[decyzja] A. Piątek nie jest już trenerem Włoszczowskiej

Rekomendowane odpowiedzi

W tym sezonie nie za bardzo idzie Majce w Pucharze Świata.Widać było,że od pewnego czasu jest coś nie tak,a to wpływa na wyniki.Nie wiem czy ten "rozwód" wyjdzie na dobre na rok przed zawodami olimpijskimi,ale chyba czym szybciej tym lepiej.Szkoda,bo jak dotąd fajnie się to wszystko rozwijało. :confused:

watpie zeby akurat poszlo o kase, Piatek jest osoba dla ktorej kolarstwo to przede wszystkim pasja a nie kasa...

co do Mai to w tamtym roku tez jej sie gorsze wyniki zdarzaly, a mistrzostwo zdobyla! ja jednak mysle, ze Maja sie po prostu tymi wynikami troche podlamala i chciala "wymusic" zmiany w planie treningowym, albo po prostu nie chciala wypelniac w 100% planu Piatka na co sie on nie zgodzil i zaczely sie sprzeczki... zreszta w sporcie podobnych sytuacji bylo duzo np. z malyszem

tez uwazam, ze to nie jest zbyt dobry moment na zmiane trenera i nie jest zbyt dobrym pomyslem zeby nowym trenerem byl Galinski, bo to jest jeszcze czynny kolarz i nie moze sie w 100% poswiecic trenowaniu kadry kobiet... z drugiej strony warto zauwazyc, ze w kolarstwie jednak trenerzy odgrywaja mniejsza role niz w innych sportach, zazwyczaj sam zawodnik ma juz duza wiedze na temat treningu

Dla mnie kolarstwo to bardzo indywidualny sport gdzie trener nie jest ważną pozycją więc twierdzę, że z takim doświadczeniem w zasadzie jest w dużym procencie trenerką dla siebie. Dlatego tak bardzo bym się nie martwił.

A co do Galińskiego to dobry wybór bo może przekaże tą tajemną wiedzę jak blisko 40 latek w tak dominujący sposób nadal z taką łatwością odjeżdża pozostałym o wiele młodszym rywalom :whistling:

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj pisza w gazetach ze powodem rozstania piatka z kadra był konflikt po rozstaniu kochanków mai i andrzeja. zapewne to tylko plotki, ale cały czas nie ma konkretnego powodu odejscia piątka ze stanowiska, to dziennikarze szukają odpowiedzi na to pytanie. pozdrawiam

Drogi kolego ,właśnie Ty to robisz preferując taki styl, oczy bolą a wysiłek większy trzeba wkładać by to rozszyfrować niż w podjazd pod nie jedną górkę

Jeśli ktoś Tobie okazuje szacunek i stosuje przynajmniej minimum zasad ortografii, przez co Tobie drogi kolego, łatwiej i przyjemniej czyta się posty innych a przy okazji nie musisz zmuszać się do tego by zawartość przeczytać, dlatego róbmy , stosujmy się i szanujmy na wzajem

No chyba ,że chcesz lecieć w Of Top i o tym porozmawiać ale uważam ,że nie ma sensu bo sprawa jest oczywista

Nie chce mnie się z Tobą perswazować bo nie warto!!! a ty drogi kolego jeśli nie masz co robic to przeczytaj wszystkie posty na forum zawierające błedy ortograficzne,gramatyczne czy frazeologiczne i daj pouczenie autorom. tak to dobre zadanie dla człowieka z lasu.

G woli ścisłości, zwracam uwagę na te błędy w postach, w których coś mam do dodania.To ,że inni szyfrują i urągają wszelakim zasadom pisowni nie znaczy ,że musisz na nich się powoływać.

jeśli napiszę ; Zrób mi laskę

a potem użyję edytora i poprawię na; Zrób mi łaskę

więc jeśli nie widzisz różnicy w znaczeniu i dla ciebie to wszystko jedno

to reszty twojego bełkotu nie chce się mi tłumaczyć

b ) Dla zachowania przejrzystości wypowiedzi prosimy (żeby nie pisać: nalegamy) używać słowników ortograficznych lub sprawdzać napisany tekst np w Wordzie! Poważne błędy ortograficzne i składniowe w postach - zwłaszcza dotyczące słów i zwrotów związanych z tematyką rowerową - nie będą tolerowane.

Wystarczy? scaut, albo naucz się pisać albo znajdź inne forum.

Nie chce mnie się z Tobą perswazować bo nie warto!!! a ty drogi kolego jeśli nie masz co robic to przeczytaj wszystkie posty na forum zawierające błedy ortograficzne,gramatyczne czy frazeologiczne i daj pouczenie autorom. tak to dobre zadanie dla człowieka z lasu.

perswazować scaut, to Tobie radzę zapoznanie się z ortografią i słownikiem frazeologicznym.

Czy ja narzekam ? staram się tylko zrozumieć w jakim narzeczu jest to pisane :icon_cool: chyba

Kaszëbë.... chyba. Co do zawartości merytorycznej to szukaj igły w stogu

perswazować ? :geek: chyba jednostka napięcia stosowana przez elektryków :bomb_ie:

Nie wiem , trudno ....

Wygląda na to że pani Maja trzęsie całym PZKOLem, po materiale do jakiego link podał @kuchar zrobiło mi sie bardzo szkoda Piątka bo widać że dalej chce prowadzić reszte zawodniczek mimo że z nimi pewnie prędko takich sukcesów nie odniesie (chociaż kto wie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...