Gimli Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Znalazłem ten model roweru. http://allegro.pl/rower-kands-treking-maestro-28-alivio-hit-sezonu-i1711742856.html I szczerze mówiąc to w temacie rowerów jestem kompletnie zielony. Chciałbym mieć jednocześnie rower lekki, na którym nie męczyłbym się na długich dystansach oraz taki, na którym mógłbym jeździć po lasach czy łąkach. Nie mam pojęcia jakiego potrzebuję, lecz gdzieś w internecie znalazłem, że ten nie jest zły. Prosiłbym o pomoc w tym temacie. Czy rower jest wart swojej ceny i czy spełnia wyżej wymienione warunki. A może ktoś mógłby poszukać czegoś lepszego w cenie do 1000zł. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
radamenes Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Nie jest źle, Kross Crow Preria był kiedyś w tej cenie na Deore ale chyba się skończyły.
Gimli Napisano 16 Lipca 2011 Autor Napisano 16 Lipca 2011 A czy to prawda, że po sezonie (jesień i zima) rowery są tańsze? Jeśli to prawda to o ile?
WaGiant Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Rower( na tą cenę ) ma przyzwoity osprzęt . Marka kands nie cieszy sie jakąś szczególną renomą więc chyba nikt tu nie wie jak sprawuje się rama i rower jako całość . Dla mnie wygląda całkiem przyzwoicie .Na pewno to nie jest hipermarketowiec . Czy za tą cenę można lepszy ??? Nowy - wątpię . Na wiosnę było duuużo tematów o crossówkach za 1000 , 1200 , 1500 zł - poszukaj na forum . Nikomu się nie chce pisac 5razy tego samego . Owszem po sezonie rowery są tańsze ale tych popularnych modeli może już nie być ( albo rozmiary tylko 23 ) Jeśli chcesz jeździć po asfalcie i w lekkim terenie to wybrałeś dobry typ roweru . Za 1000zł nie licz na lekki rower - osobiście nie wierzę w to 13 kg . Do tego Kandsa będą problemy z montażem bagażnika .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.