Skocz do zawartości

[rower] Do 1 - 2 tyś. zł

Model

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że takich tematów było 999, jednak ja mam inne wymagania. Mam 16 lat, jestem (smutnym) posiadaczem makrokesza i mam zamiar zmienić sprzęt na coś konkretniejszego, jeżdżę downhill (tak wiem, to się kłóci makrokesz i dh, wydaje mi się że ratuje mnie kupno roweru w Niemczech gdzie ponoć rowery mimo wszystko są lepsze i tak w ciągu JEDNEGO roku użytkowania zdążyłem wymienić: pedała, zębatki, mostek+kierownica bo po mocniejszym wypadku powykręcały się w 15scie stron, taką tuleję ciężko wytłumaczyć, niema znaczenia), tak wiem że to 999 taka historia na forum ale dla ścisłości napisałem.

Tak więc, rower nie musi być super wypasiony, może być ciężki/mieć mało biegów, wiekiem/treningiem nadrobię (ofc w granicach rozsądku :D), największy priorytet stanowi dla mnie bezawaryjność, jako że nie mam stałej pracy ciężko w tydzień załatwić 200 zł na naprawę. Swoją jazdę porównałbym mniej więcej do:

tak więc bez tylnego amortyzatora sobie poradzę, póki co nie mam perspektyw na nic większego, bo żyje na nizinach, a tutaj ciężko o jakikolwiek tor (z tego co wiem poza moim w okolicy jest tylko jeden mniejszy, 100 tysięczne miasto .....................).

Dość szeroko określiłem cenę roweru (1 - 2 tys. w temacie), jeśli będzie warto to ofc, zapłacę do 2000, ale najlepiej gdyby rower zmieścił się w 1500-1700, o ile to możliwe bo nie mam na ten temat za dużego pojęcia.

Dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Napisano

Wiem co to jest, na filmie chciałem tylko zobrazować na jaki wymiar roweru potrzebuje (rozmiary hop, teren, nie wiem chciałem jak najbardziej to przybliżyć, nie jest to mój film tylko znaleziony).

Pozdrawiam i dzięki za odzew

Napisano

lvl a2 do downhillu, nie wyobrażam tego sobie... kumpel ma a2 a ja unibike'a fushion, i ani to ani to raczej do downhillu się nie nada wg mnie. przy większej hopie się prawdopodobnie rozleci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...