Grand231 Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam czy nie orientujecie się może gdzie można dostać sam wózek wewnętrzny do Shimano XT 772 SGS, byłbym wdzięczny za linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Shimano Spares - RD-M772 Inner Plate SGS ...nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 A czy wózek da się kupić na terenie Polski?, szukałem na necie i nie mogę się doszukać coś tam jest na cykloturze ale niestety niedostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Nie wiem, ale ja nic nie mogłem znaleźć, kiedy szukałem - są tylko zewnętrzne. Pewnie to tylko kwestia czasu i będą dostępne, a jak ogólnie wiadomo, to w Cykloturze szuka się części zamiennych Shimano w pierwszej kolejności. W sumie, możesz spróbować ich pomęczyć już teraz (z dostępnością części Shimano w PL nie jest źle, więc nie tylko ich) Z przesyłką wyniesie cię to (Royal Mail Airmail (3-8 days Estimated Delivery after "Despatch Time", Not Tracked) 10.38 funta, jeszcze znośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Chciałbym się jeszcze upewnić czy wózek wewnętrzny to ten z bolcem? tak?, bo w sklepach rowerowych każdy mówi co innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 RD-M772 (GS) RD-M772 (SGS) DEORE XT Rear Derailleur Long Cage Super Long Cage Nie wiem o co ci dokładnie chodzi, ale na schemacie widać, że, wózek wewnętrzny (do SGS to Y-5W7 10000 (część nr 10)) to tylko jeden element. Od strony koła, jak sama nazwa wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No właśnie mi nie chodzi o wózek nr10 tylko o wózek oznaczony 7-ką, gdyż wyrobiły mi się dziurki mocujące sprężynę przerzutki przez co czasami sprężyna wyskakuje z dziurki. Czyli reasumując wózek oznaczony 7-ką to wózek zewnętrzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Część nr 7 (Y-5W7 98050 Outer Plate Assembly (SGS-Type)) to wózek zewnętrzny, w sumie 5 elementów Bez problemu dostaniesz w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.