box104 Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Witam! Tak jak w temacie, można zastosować jakieś zamienniki tarczy do Magury Marty SL Carbon, bo cena samej tarczy jest trochę wysoka jak na moją kieszeń. Pozdr.
box104 Napisano 15 Lipca 2011 Autor Napisano 15 Lipca 2011 Z tego co widzę to tarczę też nie należą do tanich. A mam takie pytanie można accenta scrapera dać na tył jak był na przodzie?
Tomciox Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Mam od niedawna nowszy model Marty SL który fabrycznie nie chciał dobrze współpracować z oryginalnymi tarczami. Używam ich z tarczami hope i jest ok. Mój kolega używa ich z tarczami formuli. Starszy model Mart też kiedyś miałem i działały nawet całkiem przyzwoicie z tytanową tarczą. Z accentami myślę że nie będzie problemu.
tobo Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Możesz nabyć każdą tarczę jaką zechcesz, warunek że będzie miała tą samą średnicę i ten sam system mocowania do koła co twoja.
pawelsystem Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 jesli ma sie piaste pod cl wystarczy miec adapter
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.