Skocz do zawartości

[do 2000 zł - 2500 zł] okazyjan jazda po lesie , trasach rowerowcyh z dzieckiem w foteliku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jestem nowym użytkownikiem wpisałem podobny temat tutaj http://www.forumrowerowe.org/topic/95158-rower-unibike-flite-2011-vs-cube-attention-2011-vs-kellys-quartz-dsc-smu/page__p__906354#entry906354

ale cos chyba nie tak zamieściełm temat ten dział będzie chyba trafniejszy.

Potrzebuję pilnej pomocy tak jak we wklejonym powyżej temacie.

Potrzebny mi rower z mocną ramą i nie zawodnym osprzętem, mam już jakieś typy ale jestem otwarty na wszelką pomoc. Myslę że wciągnie mnie to więc mogę zakupić rower truchę na wyrost jak chodzi o możliwości ponieważ nie chciałbym za 6 m-cy go upgredować.

Rozważałem następujące modele:

Rozważa następujące rowery:

CUBE ATTENTIN cena ok 2800

UNIBIKE FLITE 2011 cena ok 2500 ( w cenie opony Schwalbe oraz siodlo fizzy III )

KELYS QUARTZ DSC SMU cena ok 2000 ( promocja w GO SPORT)

CUBE ANALOG DISC

rozwazałem cos rodzimej produkcji:

Kross LEVL A2 -A4 może i A6

ale trafiłem dzisaj na taka propozycje: BIRIA PRO SPORT 2 na pełnym osprzęcie ALIVIO z hamulcami hydraulicznymi PRO MAXa w cenie 2490.

PROSZE O PILNĄ POMOC, musze szynko dokonac zakupu

Napisano

A ten UNIBIKE?

A zapomniałem dodać mam 176 cm wzrostu i ok 100kg wagi. Myślałem nad ramą 18-19 ( do takich się przymierzałem )

Napisano

Ja bym polecił Unibike. Wg. mnie najlepsza opcja w tej cenie. W ogóle do 3200zł nie ma lepszego rowerku niż Unibiki :whistling: bo tam jest Expert, dopiero powyżej 3200zł można wybierać w innych markach.

Napisano

Witam

Mam pytanie ponieważ podczas moich poszukiwań zdecydowałem się już Unibike Flite 2011, troszkę udało mi się też cenę ugryźć, nie dużo ale zawsze - będzie na kask. Ale natrafiłem na dość ciekawą ofertę a mianowicie : CORRATEC X-VERT EXPERT DISC.

Prosze o porównanie nie bierzemy pod uwagę ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...