Skocz do zawartości

[1200-1600] Czy te propozycje są rozsądne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

Znalazłem takiego nietypowego KROSS A2:

Zobacz

Na pierwszy rzut niefachowego oka wydaje się że to okazja. W zyciu jednak okazje są rzakdkie - większość to podpuchy - może tu też tak jest. Powiedźcie dobrzy ludzie czy warto w to się pchać.

Czy może takie niewiele droższe A4 Zobacz

Dajcie proszę parę słów wiedzy

Dzięki

Andrzej

Napisano

KROSS LEVEL A4 lepszy i wart swojej ceny. Ten LEVEL A2 to nie jest seryjny rower od KROSS-a.

No właśnie coś mi się tak wydaje że nie seryjny. Czyżby dealer zrobił jakiegoś swojego składaka na bazie A2 ?

Ale może właśnie ten składak jest ciekawą propozycją. Zauważyłem przerzutkę X7 oraz 9-cio zebatkową kasetę i parę innych ciekawych elementów wyposażenia

Co o tym myślisz?

A

Napisano

Ten Level A2 jakiś kombinowany, zdjęcia co innego mówią a opis inny. Kaseta niby 8 przerzutka 9 speed a amor XCM. Warto dopytać sprzedawce. Ciekawe kto daje gwarancje i ile. Tutaj jest Lepsza A4

Napisano

To juz trzeci sprzedawca z takim osprzetem jakiego widze, widocznie byly skladane na takim osprzecie, lub bylo przekladane, w tym przedziale mozesz miec a2 levela 2009 na alivio, bo na deore xt juz poszly, unibike evolution swietny konkurent a2, oba rowerki godne polecenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...