ash71 Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Hej Znalazłem takiego nietypowego KROSS A2: Zobacz Na pierwszy rzut niefachowego oka wydaje się że to okazja. W zyciu jednak okazje są rzakdkie - większość to podpuchy - może tu też tak jest. Powiedźcie dobrzy ludzie czy warto w to się pchać. Czy może takie niewiele droższe A4 Zobacz Dajcie proszę parę słów wiedzy Dzięki Andrzej
lyndowss Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 KROSS LEVEL A4 lepszy i wart swojej ceny. Ten LEVEL A2 to nie jest seryjny rower od KROSS-a.
ash71 Napisano 15 Lipca 2011 Autor Napisano 15 Lipca 2011 KROSS LEVEL A4 lepszy i wart swojej ceny. Ten LEVEL A2 to nie jest seryjny rower od KROSS-a. No właśnie coś mi się tak wydaje że nie seryjny. Czyżby dealer zrobił jakiegoś swojego składaka na bazie A2 ? Ale może właśnie ten składak jest ciekawą propozycją. Zauważyłem przerzutkę X7 oraz 9-cio zebatkową kasetę i parę innych ciekawych elementów wyposażenia Co o tym myślisz? A
radamenes Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Ten Level A2 jakiś kombinowany, zdjęcia co innego mówią a opis inny. Kaseta niby 8 przerzutka 9 speed a amor XCM. Warto dopytać sprzedawce. Ciekawe kto daje gwarancje i ile. Tutaj jest Lepsza A4
brt0555 Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 To juz trzeci sprzedawca z takim osprzetem jakiego widze, widocznie byly skladane na takim osprzecie, lub bylo przekladane, w tym przedziale mozesz miec a2 levela 2009 na alivio, bo na deore xt juz poszly, unibike evolution swietny konkurent a2, oba rowerki godne polecenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.