strus13 Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Czy wiadomo jak rozkładają się godzinowo poszczególne starty?
kepes Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Napisano 19 Sierpnia 2011 Czy wiadomo jak rozkładają się godzinowo poszczególne starty? Program zawodów: Godz. 07.00 – 09.45 – rejestracja zawodników, Godz. 09.45 – odprawa techniczna i omówienie trasy maratonu, Godz. 10.00 – start do Maratonu Rodzinnego – 12 km, Godz. 11.00 – zakończenie Maratonu Rodzinnego, Godz. 11.00 – Wspólny start Maratonu Mini – 21, 5 km, Mega-43 km i Giga- 64,5 km, Godz. 11.15 – start dystansu dla dzieci – 700 m., Godz. 15.00 – zakończenie Maratonu Mini, Mega, Giga, Godz. 16.00 – dekoracja zwycięzców wszystkich dystansów maratonu, Godz. 11.00 – 16.00 – posiłek regeneracyjny – wydawany będzie na bieżąco po zakończeniu każdego wyścigu Godz. 10.00 – 16.00 – pokazy akrobacji trialu rowerowego grupy TEAM KOXX.PL W wyścigu głównym dystanse Mini, Mega i Giga starty będą puszczane w odstępie 3 minut. Start zawodników z odstępami czasowymi pozwoli na bezpieczny start.Piersze odcinek zaraz po starcie jest bardzo szybki ( polbruk). Na ok 2,5 km od startu wykonujemy ostry skręt w prawo w niezbyt szeroką drogę piaskową. Odstępy czasowe pozwolą kazdej grupie zawodników bezpiecznie pokonać ten odcinek i nie doprowadzić do zablokowania przejazdu czy kolizji.
strus13 Napisano 20 Sierpnia 2011 Napisano 20 Sierpnia 2011 Gratuluje Suszowi pięknie przeprowadzonej imprezy:) Silna ekipa rowerowa, frekwencja myślę o 200% większa niż rok temu. Trasa ekstra, tyko wiatr dawał się we znaki oraz schody na których skurcze złapały myślę nie tylko mnie:) bardzo miła i wspaniała atmosfera, posiłki regeneracyjne bardzo dobre (bez porównania do np. Skandii) Time Pro - no cóż, wyniki były na czas mimo że na aktualizacji spadłem o 3 miejsca, zamotka jakaś przy kategoriach jednak była, w połowie pętli bramka pomiaru czasu (znaczy Pani wklepywała numery do laptopa:) ogólnie nie przekonałem się do tej firmy. Chłopaki z Team Koxx dają radę Reasumując na pewno w przyszłym roku również zawitam do Susza wraz z Żoną na MTB Susz 2012:)
Darmatt Napisano 20 Sierpnia 2011 Napisano 20 Sierpnia 2011 super impreza, najlepszy posiłek reg. jaki kiedykolwiek miałem okazję pożreć. Prysznice - naprawdę kulturka. Jedynie oznakowanie trasy miejscami pozostawiało trochę do życzenia. Na przejeździe przez szosę policjant wskazał mi złą drogę i ja + kilka innych osób pojechało z 500m nie w tym kierunku. Prowadziłem na mini z całkiem sporą przewagą a dojechałem 7... Taki już mój pech w tym roku. Pozostaje niedosyt. Ale impreza naprawdę extra, na pewno zjawimy się w przyszłym roku. Zaraziliśmy się POLECAMY!!!
PePkAr Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 Racja naprawdę super ipreza :-) szkoda tylko, że na 37 km trzasnął mi łańcuch :-) Może ma ktoś już zdjęcia ?? pozdrawiam,
kepes Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Napisano 21 Sierpnia 2011 Dziękujemy wszystkim zawodnikom za udział w II Ogólnopolskim Wyścigu MTB Susz 2011. Zapraszamy do zapoznania się z wynikami : http://timepro.pl/liv/n045/ Galeria zdjęć : http://csir.susz.pl/www/ i na http://www.facebook.com/pages/MTB-Susz/107196566045390
Stiged Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 Napiszcie proszę czy jest sens startować Trekiem Navi 2 w MTB Maratonie?
PawelCiu Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 Ja może też coś napiszę o tych zawodach. Bardzo dobra lokalizacja, parkingi, pryszynice itp. Duży plus za to. Start odbył się bez opóźnień za co duży plus dla organizatora. Trasa całkiem niezła, ale słabo oznakowana już nie wspomnę o mało zorientowanych wolontariuszach odnośnie trasy i do tego niebezpieczne mijanki z zawodnikami. Ciekawy motyw ze schodami . Mega minus za motory jeżdżące po trasie i po plaży...szpryca spod koła crossa na pewno nie ułatwiła finiszu. Impreza trwała za długo, można było rozdać nagrody za dystans mini i mega bez potrzeby czekania na zawodników z Giga. No i wyniki, wiem że to nie wina organizatora a firmy Timepro, ale wprowadziło to niepotrzebne zamieszanie... osoby, które nie miały szans na pudło cudem na nim się znalazły. U mnie sprawa została wyjaśniona i organizator poprawił błąd osoby od pomiaru czasu. Szkoda, że za 2 i 3 miejsca nie było nagród, widocznie poszły na 'losowanie'. Brawa za dużą frekwencje, występ teamu KOXX i wyśmienity posiłek regeneracyjny. Pozdrawiam
mamac Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Ciekawy motyw ze schodami? To nieporozumienie, wystarczy popatrzeć na fotki jak najmłodsi musieli sie namęczyć by wtargac rower do góry. To było dobre kiedyś, dla przełajowców którzy mieli lżejsze rowery. Rower jest do jeżdzenia a nie do dźwigania
Darmatt Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 kilka zdjęć z maratonu http://www.lew.lebork.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=74:maraton-mtb-susz-2011-zdjecia&catid=10:2011&Itemid=29
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.