henio1 Napisano 8 Stycznia 2018 Napisano 8 Stycznia 2018 4 godziny temu, lederfox34 napisał: Z ciekawości zapytam czy i jak działa? Jakieś zdjęcie z zamontowanym rowerem? Stojak jak za te grosze bardzo spoko. Myślałem, że przyjdzie jakieś badziewie. Mały, lekki. Minimalnie się gibocze, ale żaden problem dogiąć. Haki w gumie, także nie rysuje. Mam nietypowego składaka, także jak na niego pasuje, to i na inny też będzie pasował. Wiadomo, to nie jest profesjonalny stojak, amatorski do drobnych napraw, regulacji itp. Ja, osobiście jestem zadowolony.
dark1 Napisano 10 Lutego 2018 Napisano 10 Lutego 2018 Ciekawy pomysł na stojak. Lubię majsterkować więc może kiedyś spróbuję zrobić taki.
Dziubek Napisano 10 Lutego 2018 Napisano 10 Lutego 2018 Moja sztuka nie wytrzymała nawet miesiąca. Osobiście, nie polecam.
c1ach Napisano 11 Lutego 2018 Napisano 11 Lutego 2018 @Dziubek masz na myśli ten za 12,99? Dopełnij informacji proszę, aby było wiadomo jakiej konstrukcji unikać. Swoją drogą czego się spodziewać po tej cenie, heh. Mam stojaki z hakami przyspawanymi na sztywno i jedną śrubą na dole, nic nie pęka mimo kilku lat używania. Kosztowały 30-40 zł, kupione w sklepie x-bike. http://allegro.pl/stojak-na-rower-wieszak-rowerowy-uchwyt-serwisowy-i5958628572.html
Dziubek Napisano 11 Lutego 2018 Napisano 11 Lutego 2018 @c1ach Dokładnie. Ja kupowałem konkretnie ten http://allegro.pl/stojak-rowerowy-ekspozycyjny-serwisowy-kurza-lapka-i7021220297.html Spawy na nóżkach poszły, same nogi były dokręcane do całości. Już nigdy więcej takiego cuda nie kupię, osobiście się zraziłem do niego. A miał tylko przytrzymywać rower, nic więcej. Planuję coś z tymi hakami spłodzić, nawet jakąś prowizorkę, bo muszę o coś rower opierać, a drugi raz tego w życiu nie kupię, nawet jak okaże się że miałem po prostu pecha.
dark1 Napisano 11 Lutego 2018 Napisano 11 Lutego 2018 3 godziny temu, Dziubek napisał: @c1ach Dokładnie. Ja kupowałem konkretnie ten http://allegro.pl/stojak-rowerowy-ekspozycyjny-serwisowy-kurza-lapka-i7021220297.html Spawy na nóżkach poszły, same nogi były dokręcane do całości. Już nigdy więcej takiego cuda nie kupię, osobiście się zraziłem do niego. A miał tylko przytrzymywać rower, nic więcej. Planuję coś z tymi hakami spłodzić, nawet jakąś prowizorkę, bo muszę o coś rower opierać, a drugi raz tego w życiu nie kupię, nawet jak okaże się że miałem po prostu pecha. Ja też mam coś takiego, ale jaka cena taka jakość
Dziubek Napisano 11 Lutego 2018 Napisano 11 Lutego 2018 To miał być stojak dla moich dwóch kółek. Nic więcej nie wymagam, do serwisowania mam lepsze cudo. Jak widać, i to przerosło ten produkt. A czy cena to zawsze idzie z jakością ? Polemizował bym.
verul Napisano 28 Sierpnia 2018 Napisano 28 Sierpnia 2018 Idz do jakiegos zakladu blacharskiego to za 20zl Ci to zespawaja migomatem.
Dziubek Napisano 28 Sierpnia 2018 Napisano 28 Sierpnia 2018 Lekki wykop zrobiłeś dawno już nie mam tego cuda. Dawać 20 zł (przypuszczalnie) za naprawę produktu za 25 zł mija się z celem moim zdaniem.
verul Napisano 28 Sierpnia 2018 Napisano 28 Sierpnia 2018 Faktycznie wykop. Ale to dlatego ze temat podpiety, to nie zwrocilem uwagi na date ostatniego postu. Co do naprawy to juz i tak musztarda po obiedzie, ale tu bardziej chodzilo mi o to ze dajesz np 20zl i masz stojak ktory juz wytrzyma wszystko, a kupisz drugi za 25 + wysylka i tez sie rozwali. Albo kupisz solidny za 40 czy 50 i wytrzyma. Tak czy siak taniej naprawiac Swoja droga mam ten sam, a przynajmniej tak samo wygladajacy. Chyba trzeba bedzie sie wybrac do szwagra zeby kilka spawow dodal zanim sam pusci
Dziubek Napisano 28 Sierpnia 2018 Napisano 28 Sierpnia 2018 To widocznie miałem pecha i trafiłem na fatalne spawy. Ja odpuszczam naprawy gdzie koszt robocizny jest wart tyle samo co praktycznie nowa sztuka. Nie widzę sensu. Jak masz kogoś ze spawarką to już inna rozmowa.
Mitul Napisano 1 Lutego 2020 Napisano 1 Lutego 2020 Ja sobie taki zrobiłem . Sprawdza się w stu procentach
nettwork Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 Ja zaopatrzyłem się ostatnio w stojak serwisowy od Jula - była nawet niedawno dość fajna promocja, więc skorzystałem. W czerwcu/ lipcu zamierzam go wykorzystać przy serwisowaniu roweru, więc podzielę się swoimi spostrzeżeniami.
Dziubek Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 To nie w tym dziale. Maglujemy o stojakach, w tym o tym z Juli, m. in. tutaj https://www.forumrowerowe.org/topic/192222-dyskonty-i-inne-duże-sklepylidl-biedronka-aldi-tesco-etc-odzież-i-akcesoria-sportowe/?page=29
nettwork Napisano 2 Maja 2020 Napisano 2 Maja 2020 W dniu 29.04.2020 o 23:20, Dziubek napisał: To nie w tym dziale. Maglujemy o stojakach, w tym o tym z Juli, m. in. tutaj https://www.forumrowerowe.org/topic/192222-dyskonty-i-inne-duże-sklepylidl-biedronka-aldi-tesco-etc-odzież-i-akcesoria-sportowe/?page=29 dzięki za informacje i przesłanie linku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.