kalin20 Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Witajcie Z racji tego że wybieram się do Giżycka na weekend, i nie mogę się rozstać z moim rowerkiem, poszukuję maniaków jazdy grawitacyjnej z okolic. Czy w tym że pięknym mieście są jakies tory dualowe jakieś silngle tracki, czy dirty ? I ew czy ktoś mógł by mi pokazać lub łopatologicznie wyjaśnić gdzie takie miejsca są ?
Mod Team mrmorty Napisano 5 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2011 Może po czasie a może nie... sam czegoś takiego szukałem ale obeszło się smakiem... W okolicy twierdzy i Krzyża Św Brunona jest odpowiednie nachylenie terenu ale chyba nikt w Giżycku nie jeździ.
MatikV6 Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Sorrki ale dopiero teraz tutaj looknołem W giżycku za bardzo nie ma takich miejsc , chyba że krosowisko koło krzyża św.brunona ale tam troszke miękka nawierzchnia (glina). Tak po za tym to nic ciekawego nie ma dla rowerów w giżycku :[
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.