Skocz do zawartości

[Rower]Dirtu, streetu

Uraki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Od dawna interesuje się jazdą wyczynową, umiem co nieco ale niestety nie mam sprzętu. Zwracam się więc do was po radę. Interesuje mnie rower do 2000 zł, może być używany, ważne żeby miał przerzutki i amora z przodu. Czekam na wszelkie propozycje. Z góry dzięki :)

Napisano

Jak do dirtu i streetu, to lepiej bez przerzutki imho.

Raz że rower będzie cięższy, a dwa że większa awaryjność, nie raz zaliczysz glebę, a przerzutki tego nie lubią ;)

Jak się zdecydujesz na brak przerzutki, to daj znać ;) Z przerzutkami ciężko mi coś wymyślić w tej chwili.

Napisano

Chodzi o to że chciałbym sobie też trochę pojeździć. Ostatnio w jeden dzień zrobiłem 125 km a bez przerzutki by chyba nie dało rady ;D Zresztą taki Newbie od razu bez przerzutek może jeździć ? ;>

Napisano

brak przerzutek nie jest zarezerwowany dla wybitnych :P tak jak pisze kolega wyżej są same plusy jazdy bez przerzutki, no chyba że naprawdę chccesz trzaskać też takie traski, to wtedy jakąś przerzutkę z krótkim wózkiem np sora ;)

jak używane to przeglądaj allegro i wklejaj tutaj linki. nowe i z amorem w takiej cenie.... prodigy 9.81, romet butterfly moze sie złapie, poczekaj też w jakich cenach będą nowe krossy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...