Skocz do zawartości

[ MTB do 1500]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

wiem ,ze jest duzo tematów pt" mtb do 1500" itp, jednak ja na nich nie znalazłam odpowiedzi. Wiekszosc postow dotyczy mezczyzn ciezszych i wyzszych ode mnie.

szukam roweru MTB, Jestem Kobieta wiec meskie proste ramy mnie nie zachwycaja.. jednak ciezko znalezc cos innego.

Mam 176 cm wzrostu waze 63kg. Myslałam nad kołami 28 cali.. jednak nie chce roweru crossowego.. no i rama 20 cali.

Czy mozecie podac przyklady rowerków, ktore bylyby dla mnie dobre? Jeżdze kilka razy w tygodniu do 20km wiekosc po asfalcie ( nasze dziurawe drogi, troche lasu, polnych sciezek,kamyków, błotka..

Myslałam nad Krossem Nomia +4 ale jest on jednak dosc słaby.. Kross Level A4? Cos z Kellys lub Unibike?

Bardzo prtosze o pomoc..

Napisano

Jeżeli chcesz rower MTB, to rama 18"/19". Jeżeli chcesz dedykowany damski rower to masz bardzo mały wybór. Może jednak dasz się przekonać i kupisz rower "męski" tzn. nie dedykowany tylko dla kobiet. :thumbsup: Później wymienisz sobie siodełko na damskie i nie zauważysz nawet różnicy w jeździe. :icon_wink:

Napisano

Osprzęt gorszy, w dodatku mi się to malowanie w ogóle nie podoba. KROSS z 2011 roku to poraszka na całej linii. MTB XC to naprawdę rowery w teren, a MTB to rowery wyglądające na rowery górskie jednak w trudniejszych warunkach nie dają rady. Takie górskie mieszczuchy. :icon_wink:

Napisano

no tak.. meridy nie bralam pod uwage.. w sklepie doradzono mi rower crossowy ze wzg na kola 28 cali : kellys saphix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...