Gość Gość Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Mam rame dc amstaff i chcialbym do tego zalozyc korbe hussefelt dh z suportem truvativ dhlt 113mm i na to jestem juz wlasciwie zdecydowany chyba ze polecacie cos lepszego:)A moje pytanie dotyczy przerzutki tylniej(zamierzam zalozyc sore),manetki do niej(myslalem o deore) i czy to bedzie razem dzialac ok?i jaka kaseta do tego?sora obsluzy deore czy kasete lepiej tez kupic sore?Jaki w miare tani napinacz proponowalibyscie do tego:)? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 przerzutka sora nie obsluzy najwiekszej 34 na pewno a i 32 raczej ciezko moze byc lapiej kup dosc "mala"kasete np wlasnie sore,ewentualnie cos z nieduza najwieksza koronka(dokladnie nie pamietam jaka max obslucuje ale do tego so pisze w katalogu mozesz dodac ze 2 zabki i to jest realne maks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ok a jaki napinacz by do tego zestawienia pasowal:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Zależy co masz na myśli przez - "w miarę nie drogi". Słyszałem, że napinacze PMSocho są niezłe, Point chyba też coś proponuje. Pamiętam, że był też taki napinacz dwurolkowy truvativ, ale bardzo ciężko go znaleźć no i zawsze jest allegro. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Znalazlem na allegro cos takiego:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80673492 ew. co polecacie lepszego w mniej wiecej tej cenie i czy to podejdzie mi do sprzetu opisanego na poczatku tematu?Jesze mam takie 2 laickie pytania;)sora bedzie dzialac z manetka deore?i czy kaseta sora podejdzie na piaste deore 525? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 z manetka deore beda dzialac wszystkie przerzutki na 8/9/10 biegow(wazne zeby byly shimanowskie-sram odpada) jak tylko kaseta ma 9 przelozen to wszystko ok(pamietajac o maksymalnaj najwiekszej koronce jaka obsluguje przerzutka).Podobnie z piasta podejda wszystkie kasety na 8/9 biegow(na 10 nie)byle byly to kasety np shimano/sram(campagnolo odpada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Wielkie dzieki za pomoc:)to pewnie w przyszlym tygodniu zakupie wszystko i jak skoluje jakiegos amora to zobaczymy jak to bedzie dzialac:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.