Skocz do zawartości

[rower] na dluzsze trasy i czasem do lasu

rowerowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema

Jestem tu nowy i mysle, ze pomozecie mi wybrac rower ;)

Mam 15lat, 172cm i 55kg. Szukam roweru na trasy asfaltowe ~40km. Czasem lubie pojezdzic tez w lesie, wiec rower musi miec dobry amortyzator z funkcja blokady skoku. Hamulce hydrauliczne. Co mozecie polecic ciekawego w cenie do 1500zl?

Napisano

Witam

W tej cenie to zdecydowanie KROSS A2 XT 2009.

Rower o bardzo dobrym osprzęcie, hamulce tarczowe hydrauliki- dobra siła hamowania, amor z blokadą skoku w taj cenie najlepszy budżetowo.

http://allegro.pl/kross-level-a2-17-deore-xt-kask-gratis-sprawdz-i1713695785.html

Poprostu rower najlepszy w tej cenie, super cena/jakość.

Rama 17,5 cala bardzo dobra pod twój wzrost, amor również dobry pod twoją wagę.

Rower idealny dla ciebie pod te parametry.

pozdrawiam

Napisano

Problem w tym, ze nie mam gdzie go obejrzec, a tym bardziej kupic. Z internetu w ciemno na pewno nie kupie roweru. Sklep Krossa mam pod reka, i tylko Krossa ;/

Napisano

Myslicie, ze za ile moge sprzedac Sign'a DS2? Kupilem go w zime 2009, a duzo nie jezdzilem na nim w 2010. Mysle, ze zrobilem nim do teraz gora 400km.

Napisano

Myslicie, ze za ile moge sprzedac Sign'a DS2? Kupilem go w zime 2009, a duzo nie jezdzilem na nim w 2010. Mysle, ze zrobilem nim do teraz gora 400km.

W tym DS jaką masz wielkość ramy? W Levelu jaką chcesz mieć? Pytam się dlatego,że można łatwo przerobić tego Signa na dluższe wyprawy,oczywiście głównie w teren.

Napisano

Signa mam 17". W levelu nawet sie mocno jeszcze nie orientowalem, bo jak sprzedam tego to pojde do sklepu krossa i przymierze. Czy jest sens przerabiania to nie wiem, bo wlasnie w teren bede jezdzil moze raz na 2 tygodnie.

Napisano

Witam!

Kupuje Kelly's Coach 2011r. za 1300zł

Co morzcie o nim powiedzieć ?

Możecie zaproponować inny rower

Z góry dzięki : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...