jadziapacia Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 cześć ! ostatnio przebiła mi się dętka , więc postanowiłam ją wymienić .. Robiłam wszystko tak jak opisane w instrukcji , ale niestety , w jednym miejscu opona jest wygrubiona , dodam że przy wentylku i dziwnie się jeździ. Nie wiem co mam zrobić , dodam iż że pierwszy raz zakładam dętkę , bo zawsze robił to za mnie mój tato.. Więc co mam zrobić , aby ta opona w jednym miejscu nie była wygrubiona ?
Mod Team michuuu Napisano 14 Lipca 2011 Mod Team Napisano 14 Lipca 2011 Co to znaczy wygrubiona? Czy jest to na boku opony czy na bieżniku?
jadziapacia Napisano 14 Lipca 2011 Autor Napisano 14 Lipca 2011 zaraz prześlę zdjęcia , bo naprawdę jestem ciemna jeśli chodzi o rowery ..
nikodem Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 stawiam, że opona nie jest dobrze osadzona Spuść powietrze do momentu aż opona zrobi się miękka (ale nie do końca) wduś wentyl i równocześnie przyduś oponę w kierunku obręczy. Powinna wskoczyć na swoje miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.