Skocz do zawartości

[ok 2000zł] MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za 2 tysiace to mozesz miec a6 level,unibike flite'a albo evolution. Wedlug mnie kellys slabo wypada, no ale wiadomo placimy za marke, za ta kwote mozesz miec osprzet deore lub slx,a nie alivio.

Napisano

Najpierw podajesz rower MTB (górski) teraz Crossowy, więc najpierw się zdecyduj czy chcesz rower MTB czy CROSS. MTB właściwie pojedziesz wszędzie (góry, błoto, las, ulica, "rozkopany chodnik") więc z rowerów MTB polecam ci http://unibike.pl/evolution.html

Co do roweru Crossowego to rower do jeżdżenia głównie po asfalcie, lecz można nim oczywiście zaciągnąć się w las i utwardzone scieżki. Unibike Viper GTS w tej cenie to bardzo dobry wybór (taki na poziomie Evolutiona tylko, że to CROSS).

Pozdro

Napisano

Witam, dopisuje się do tematu.

Chce kupić rower MTB do 2 tyś zł(+/- kilkaset zł)

Prosiłbym o pomoc w wyborze doświadczonych użytkowników.

185 cm wzrostu, 100 kg wagi, jeśli chodzi o teren to wygląda to tak -30% drogi, 40 % las, 30% ciężki teren ( tereny po kopalniane i las)

Kilka rowerów które zwróciły moją uwagę. Wszystkie są używane.

Kross Level A6

Cube Attention 2010

Kellys

Generalnie główny wykładnik dobry osprzęt i hydrauliczne hamulce tarczowe. Nowe Modele również mile widziane.

Otwarty jestem na wszelkie propozycje i opinie.

Pozdrawiam

Napisano

Gratuluję sprzętu i czekam na pierwsze wrażenia z jazdy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...