Domcio222 Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Witam. Kupiłem na allegro przerzutkę przednią Shimano Tourney i zapomnialem sprawdzic ciąg linki. Kupiłem dolny a w moim rowerze jest gorny. Mozna coś z tym zrobić ? Wymienili by mi w sklepie rowerowym w moim miescie czy odpada ? Z góry wielkie dzięki !
Michal93 Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Jedyną podstawą do wymiany/zwrotu jest paragon... tylko że musi się to odbyć w tym samym sklepie bądź sieci sklepów (tego nie jestem pewien.)
Mod Team Puklus Napisano 14 Lipca 2011 Mod Team Napisano 14 Lipca 2011 Można temu zaradzić na kilka sposobów: Jeżeli jest nowa nie śmigana sprobować wymienić w sklepie na taka sama z innym ciągiem. Można tez zrobić ustrojstwo do zmiany ciągu linki jak kto jest zaradny, u mnie w ramie była taka konieczność i sobie zrobiłem a wyglada to tak : http://imageshack.us/photo/my-images/810/1009583crop.jpg/ Może nie jakieś kunsztowne ale działa. Zrobione z obejmy podsiodłowej i kołeczka przerzutki
beardman Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Jak możesz to wrzuć zdjęcie od strony ciągu albo podaj model bo może masz uniwersalny ciąg. Jak masz dolny w przerzutce a prowadzenie w ramie górne to niewiele z tym zrobisz. W sklepie to Ci raczej nie wymienią w ten sposób. Chyba, że masz tam jakiegoś znajomego i pójdzie Ci na rękę.
Domcio222 Napisano 14 Lipca 2011 Autor Napisano 14 Lipca 2011 Na aukcji przeczytalem ze to jest down sing czyli dolny ciag. Bede musiał pokombinować tak jak pisał Puklus bo gosciu ze sklepu sie troszke krzywił i nie chcial za bardzo zamienic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.