Skocz do zawartości

[Przerzutka Przód] Shimano Tourney

Domcio222

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Kupiłem na allegro przerzutkę przednią Shimano Tourney i zapomnialem sprawdzic ciąg linki. Kupiłem dolny a w moim rowerze jest gorny. Mozna coś z tym zrobić ? Wymienili by mi w sklepie rowerowym w moim miescie czy odpada ? Z góry wielkie dzięki !

Napisano

Jedyną podstawą do wymiany/zwrotu jest paragon... tylko że musi się to odbyć w tym samym sklepie bądź sieci sklepów (tego nie jestem pewien.)

• Mod Team
Napisano

Można temu zaradzić na kilka sposobów:

Jeżeli jest nowa nie śmigana sprobować wymienić w sklepie na taka sama z innym ciągiem.

Można tez zrobić ustrojstwo do zmiany ciągu linki jak kto jest zaradny, u mnie w ramie była taka konieczność i sobie zrobiłem a wyglada to tak : http://imageshack.us/photo/my-images/810/1009583crop.jpg/

Może nie jakieś kunsztowne ale działa. Zrobione z obejmy podsiodłowej i kołeczka przerzutki :D

Napisano

Jak możesz to wrzuć zdjęcie od strony ciągu albo podaj model bo może masz uniwersalny ciąg. Jak masz dolny w przerzutce a prowadzenie w ramie górne to niewiele z tym zrobisz.

W sklepie to Ci raczej nie wymienią w ten sposób. Chyba, że masz tam jakiegoś znajomego i pójdzie Ci na rękę.

Napisano

Na aukcji przeczytalem ze to jest down sing czyli dolny ciag. Bede musiał pokombinować tak jak pisał Puklus bo gosciu ze sklepu sie troszke krzywił i nie chcial za bardzo zamienic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...