Skocz do zawartości

[Okulary] Warszawa - gdzie kupię

KenjiX1G

Rekomendowane odpowiedzi

Witam brać rowerową! Mam do wydania nie za duże pieniądze, bo 60 zł max, ale chciałbym mieć za to jak najlepsze okulary. Użytkowanie - częsta, długa jazda szosowa, więc muszą dobrze filtrować UV, nie męczyć oczu, wiec z tego co poczytałem to dobre by były wymienne szkła. Arctica ma mnóstwo modeli, więc myślałem - dobiorę sobie coś, ale... gdzie w Warszawie można przymierzyć okulary tej firmy? Generalnie, czy gdzieś w Warszawie jest sklep z dużym/sporym wyborem okularów rowerowych? Proszę o jakieś namiary oraz jak ktoś się zna, to może jakieś doradztwo w tym przedziale cenowym

Z racji nikłego odzewu, sam odpowiem na część swojej wypowiedzi.

Okulary Arctica można nabyć w sklepie E-Gogle - http://e-gogle.pl/eshop/store.php?session=0 - odbiór osobisty możliwy w Warszawie, tylko należy zadzwonić i się dowiedzieć co do godziny i dostępności, dane w zakładce "O nas", polecam serdecznie. Jeszcze jedna taka mała uwaga, z rowerowych mają tylko jeden model poniżej 60zł, więc polecam mieć budżet 100zł+

Uvex można kupić w Ski-Team, też proponuje podzwonić pod numery podane na ich oficjalnej stronie, co by wiedzieć gdzie mają konkretny model.

Inne marki, ale wciąż marki, można nabyć w Decathlon, jest kilka sklepów w Warszawie oraz jeden w Piasecznie, adresy oraz produkty można znaleźć na oficjalnej stronie Decathlonu

Mam nadzieję, że tym "zbiorczym" postem pomogę komuś z takim problemem jak mój.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...