KenjiX1G Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam brać rowerową! Mam do wydania nie za duże pieniądze, bo 60 zł max, ale chciałbym mieć za to jak najlepsze okulary. Użytkowanie - częsta, długa jazda szosowa, więc muszą dobrze filtrować UV, nie męczyć oczu, wiec z tego co poczytałem to dobre by były wymienne szkła. Arctica ma mnóstwo modeli, więc myślałem - dobiorę sobie coś, ale... gdzie w Warszawie można przymierzyć okulary tej firmy? Generalnie, czy gdzieś w Warszawie jest sklep z dużym/sporym wyborem okularów rowerowych? Proszę o jakieś namiary oraz jak ktoś się zna, to może jakieś doradztwo w tym przedziale cenowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Z racji nikłego odzewu, sam odpowiem na część swojej wypowiedzi. Okulary Arctica można nabyć w sklepie E-Gogle - http://e-gogle.pl/eshop/store.php?session=0 - odbiór osobisty możliwy w Warszawie, tylko należy zadzwonić i się dowiedzieć co do godziny i dostępności, dane w zakładce "O nas", polecam serdecznie. Jeszcze jedna taka mała uwaga, z rowerowych mają tylko jeden model poniżej 60zł, więc polecam mieć budżet 100zł+ Uvex można kupić w Ski-Team, też proponuje podzwonić pod numery podane na ich oficjalnej stronie, co by wiedzieć gdzie mają konkretny model. Inne marki, ale wciąż marki, można nabyć w Decathlon, jest kilka sklepów w Warszawie oraz jeden w Piasecznie, adresy oraz produkty można znaleźć na oficjalnej stronie Decathlonu Mam nadzieję, że tym "zbiorczym" postem pomogę komuś z takim problemem jak mój. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmad Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 w sklepach ski team jest duzy wybór markowych okularów w przystepnych cenach. Z tego co wiem w Warszawie są co najmniej 3 sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.