maclaska Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Jako ciekawostka: klik do youtube Nie pierwsza to reklama Skody w związku ze sponsoringiem TdF, ale pierwsza emitowana w polskiej TV. Mi wpadła w oko i ucho, zawsze to coś innego niż tańczące proszki na bóle wszelakie;-) Choć reklama sama w sobie utwierdza powszechna opinię o Skodach jako samochodach roboczych bez emocji, zamysł był chyba inny;-) Tym niemniej mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Świetna reklama, a nie tylko te podpaski i pampersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyprian Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Też mnie na początku zaciekawiła, ale mnogość reklam i częstość ich wyświetlania na TDF, że nawet świetna reklama przestaje być interesująca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Reklama super! Ale kupując auto wolałbym niemiecką taksówkę w kolorze majonezu niż auto po drużynie kolarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Oj, coraz więcej marketingowców dostrzega potencjał w wykorzystaniu roweru w reklamie. Skoda, HTC (jak ktoś jeszcze nie widział niech się wstydzi i klika : [nie dość, że bardzo fajny klimat, to jeszcze kręcona w Warszawie ] ) Oby tak dalej, a może zacznę oglądać częściej telewizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilio3 Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Reklama skody jest bardzo pomysłowa i inna niż reszta tego badziewia i "nowości" oraz "mega hitów" z lat 80-90 w telewizji za który każą płacić abonament, szkoda że tej reklamy htc nie ma w telewizji bo też jest bardzo pomysłowa a jakże prosta i zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 HTC od dawna promuje rower i bardzo dobrze inna reklama HTC, bardzo pozytywna: http://www.youtube.com/watch?v=qReAZK6EiD4&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ta też była fajna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 14 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie przypominam sobie tej reklamy, ale dobra jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maclaska Napisano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Bo tej jeszcze nie emitowali w naszej tv;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 14 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 A kiedy będą emitować, skoro to reklama z 2008 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Reklama skody dobra, ale ta htc rysunkowa fajnie pomyślana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Bo tej jeszcze nie emitowali w naszej tv;-) jeszcze w zeszłym roku ją puszczali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maclaska Napisano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 jeszcze w zeszłym roku ją puszczali Aaaa to przepraszam, widocznie w zeszłym roku mało uważnie oglądałem tv. Albo starość nadchodzi i pamięć już nie ta;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Nasz rodzimy producent Kross mógłby brać przykład jak zrobić ciekawą reklamę o tematyce rowerowej. W radiu puszczali ostatnio reklamę z mało zapadającym w pamięć sloganem "Kross dwa koła jedna pasja". Mogli by chociaż zmienić koła na pedały, budząca kontrowersję reklama odbiła by się większym echem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maclaska Napisano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Zauważ tylko, że postowane przez nas reklamy to raczej kampanie wielkich producentów, którzy rowerami się tylko podpierają, że się tak wyrażę, "estetycznie". Dyskusja bardziej ziej "ogólnofilozoficzna" na temat wielkich reklam firm produkujących rowery i sprzęt była TUTAJ Wnioski? Za mała grupa docelowa - rowerzyści to raczej niszowe środowisko, a koszta kampanii tv ogromne. Porywanie się z armatami na gołębie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Kross ma swoje filmiki quasi-reklamowe. Oczywiście nie dla massmediów. Ten z Czarnota i Zoniem co prawda taki sobie, ale jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maclaska Napisano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Kross ma swoje filmiki quasi-reklamowe To się się nie liczy;-) My tu o większej skali myślimy, takie wszyscy dziś mają;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Wszystkie reklamy z rowerami mi się bardzo spodobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Reklama Skody niesamowita, najlepsza, jaką ostatnio widziałem Choć reklama sama w sobie utwierdza powszechna opinię o Skodach jako samochodach roboczych bez emocji, zamysł był chyba inny;-) Z tym się jednak nie zgodzę - ta reklama aż kipi emocjami! Obrazkowa HTC też bardzo dobra, dla wszystkich rowerosceptyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No no, coraz lepsze te reklamy. Skodę widziałem kilka razy na TVN Turbo i za pierwszym razem zrobiła na mnie spore wrażenie. Szkoda, że jest puszczana co chwilę i później zaczyna już denerwować. HTC nie widziałem! świetne są, szczególnie ta z bikerami. Kawał dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Reklama Skody bezbłędna Moja ulubiona ostatnio. Genialne jest dodanie "Tor" do Tour , co genialnie odzwierciedla te widowisko (mowa o reklamie na Eurosporcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 http://www.pcformat.pl/News-HTC-nagrodzone-za-wzornictwo,n,7732 HTC zostało nawet nagrodzone;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.