rmn1 Napisano 13 Lipca 2011 Napisano 13 Lipca 2011 Kupiłem bidon Zefal Arctika, teraz potrzebuje koszyczka, w sklepie był carboonowy Elite, ale cena 119zł mnie odstrasza, a allegro kosztuje obecnie 164zł,ale... takie coś znalazłem na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1714604891 konkurencję stanowi Elite Custom Race, ale ten karbonowy w sklepie był taki fajny, sztywny, wydawało mi się że twardo trzyma bidon. Każdy karbonowy koszyk taki będzie? Ktoś zna firmę RDX? Sprzedawca napisał mi że przez pare lat sprzedali kilkaset karbonowych koszyków i nie było ani jednej reklamacji. W sumie wątpię żeby ktoś reklamował bo mu bidon na wybojach wypadł Najbardziej mnie interesuje ogólna jakość wykonania tej firmy, i czy taki bidon da rade. Pewnie na szosie nie ma mowy o wypadaniu, a jak na polnych drogach? Cena kusząca.
rmn1 Napisano 15 Lipca 2011 Autor Napisano 15 Lipca 2011 To może każdy czytający ten wątek wpisze jaki ma koszyk i co o nim myśli?
kamfan Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 co do konstrukcji ciezko powiedziec, trzeba wytestowac... dla mnie osobiscie (z wygladu!) nie budzi zaufania... cena jak na karbon bardzo dobra (choc na ebayu widuje sie identyczne po 1$ + wysylka z Chin), jak bym potrzebowal koszyczka to bym kupil taki, potestowal i opisal na forum czy fajny czy nie... to jest tylko koszyk jak sie zlamie to zebow nie stracisz przez to nie stracisz...
rmn1 Napisano 16 Lipca 2011 Autor Napisano 16 Lipca 2011 Połamać się nie połamie, w końcu to karbon. Tylko nie chciałbym żeby mi bidon wyskoczył na lekkich nierównościach...
tobo Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Kupiłem ostatnio ramę chińskiej roboty, nie prześwietlałem produktów rdx ale moja wygląda bardzo podobnie do rdx'a Ja zapłaciłem 1000 z przesyłką, rdx za swoją chce prawie 3000. Gdybam że jak poszukasz na ebayu to znajdziesz ten koszyk za część sumy 45 zł, którą chcą na tej aukcji allegro
kosa23 Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Gdybyś akurat stał przed wyborem ramy, w niektórych przypadkach dają te koszyki jako gratis do niej Rama, rzecz jasna, carbon-made-in-china-via-ebay:)
ukaniex Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Rdx to tajwan tylko z własnymi napisami przez które chcą 2x więcej niż to warte. Zajrzyj na eBay i tam kup, to samo i dużo taniej. Sent from my HTC Magic using Tapatalk
rmn1 Napisano 16 Lipca 2011 Autor Napisano 16 Lipca 2011 Ale co? Mówicie ze z wysyłką wyjdzie taniej niż 50zł? Już sprawdzam, ale konta na ebay nie mam...
rmn1 Napisano 27 Lipca 2011 Autor Napisano 27 Lipca 2011 Znalazłem jedną opinię posiadacza bidonu karbonowego noname, mówi że tylko do szosy...
rmn1 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Po namyśle i znalezieniu opini o tanich koszykach karbonowych zakupiłem Elite Custom Race.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.