sladgehammer Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam! Planuję w tym roku samotną wyprawę rowerową na Kaszuby. Chcę pociągiem dojechać z Wrocławia do Piły i stamtąd pociągiem do Chojnic (lub innego miasta okolicznego). Celem mojej podróży jest Trójmiasto - stamtąd pociągiem powrót do Wrocławia. Chcę na to przeznaczyć kilka dni (max 7 - w zależności jaką trasę ostatecznie opracuję), tak żeby pozwiedzać okolicę, nacieszyć się okolicznościami przyrody i nie zajechać przy tym za bardzo. Jadę z sakwami i namiotem, więc nie chcę robić dziennie masy masy kilometrów - po prostu pojeździć rekreacyjnie. Mam mniej więcej zarys trasy, ale może ktoś chce się podzielić swoją opinią o tym regionie tj.: - co warto zobaczyć, co polecacie, co koniecznie trzeba odwiedzić - fajne, bezpieczne i niedrogie agroturystki, ew. campingi do nocowania - szlaki ich oznaczenie i trudność itp. Ogólnie jeśli ktoś chciałby napisać parę słów info z własnych doświadczeń z tamtych rejonów to będę niesamowicie wdzięczny. Pomoże mi to bardzo w dopracowaniu trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.