Jacekddd Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 W ramach akcji "Polska na rowery" co tydzień we wtorek w Krakowie odbywają się treningi prowadzone przez Bartosza Janowskiego. Miejsce spotkań: Kraków, Skrzyżowanie Al. 3-go Maja i Al. Focha (tzw. narożnik Błoń) Prowadzący treningi w Krakowie: Bartosz Janowski - pochodzi z Krakowa, urodził się w 1985 roku, absolwent Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie, studiował kierunek wychowanie fizyczne. MTB zainteresował się w 2000 roku, od 2003 wyczynowo. Do jego największych sukcesów sportowych zalicza się 4 miejsce w klasyfikacji generalnej SKODA AUTO GP MTB w kategorii młodzieżowiec w 2007 roku, 1 miejsce w klasyfikacji generalnej Powerade MTB Marathon w kategorii M2 w 2009 i 2010 roku, 1 miejsce w klasyfikacji Pucharu Polski w Maratonie MTB w 2009. Dzisiejszy trening 12 lipca przebiegał głównie w Lesie Wolskim. Jego charakter ma wyrabiać u uczestników wartościowe podczas jazdy w terenie nawyki, zdolność pokonywania przeszkód, przystosowanie do interwałowości w treningu, równowagę, optymalne prowadzenie roweru na trudnych fragmentach zjazdów i podjazdów. Sposób prowadzenia treningu umożliwia każdemu uczestniczenie w tego typu spotkaniach. Strona "Treningów" krakowskich na Facebook'u: http://www.facebook.com/pages/Polska-na-rowery-otwarte-treningi-KRAK%C3%93W/121813724567331?ref=hnav Krakowskie treningi cieszą się największą w Polsce popularnością liczoną w ilości osób (spotkania ponad 30osób nie są rzadkością). Film: Otwarte treningi "Polska na rowery" Kraków 12 lipca 2011 Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 szkoda ze akurat wtorki bo w tedy mam kosza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bidon Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jak długo trwają te treningi i ile km przejeżdzacie ? Boję się że dla takiego cieniasa jak ja to zbyt wiele. Dosiadłem roweru zaledwie miesiac temu i staram się 2-3 razy w tygodniu popedałować ale jeszcze nie czuje się pewnie Dlatego mam wątpliwości czy dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacekddd Napisano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Bidon - trasa często bywa zawiła ale zwykle to jakieś 20-25km w terenie razem z łącznikami. Dosłownie każdy da radę to przejechać i na wszystkim, zresztą zobacz sobie starsze filmy. Ekipa co prawda na niektórych podjazdach daje trochę mocniej ale zaraz staje i czeka aż na powrót wszyscy się zbiorą. Jadą wtedy jedni szybciej inni wolniej każdy w tempie na jakie go stać. Nie ma problemu. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bidon Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Widziałem filmiki, wygląda to bardzo fajnie więc jak tylko znajdę czas to wpadnę, mam nadzieję że nie będę zawalidrogą ani hamulcowym dla ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Wszystko wskazuje na to że uda mi się wstąpić, ale czy w tym mokrym okresie nadal prowadzone są treningi i czy jutro jest po co jechać, czy jak przyjadę to nikogo nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 nie moge edytować a wiec musze tak. Jade dzisiaj na owe spotkanie, wybiera sie ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bidon Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Przymierzałem się wiele razy ale zawsze coś jednak dzisiaj pogoda sprzyja, sprzęt przygotowany wiec na pewno będę. Do zobaczenia na błoniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Byłem...powalczyłem...polecam, naprawdę warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bidon Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Też dojechałem i świetnie się bawiłem choć muszę przyznac ze podjazd ( a raczej podejście ) na 4 km rozłożyło mnie totalnie Wylewałem 7 poty by nadązać za ekipą ale mimo tego że zamykałem ogony i tak radochę miałem nieziemską z jazdy Na koniec mój wysiłek został nagrodzony wylosowaną "organizacyjną" koszulką. Szczęście debiutanta Za tydzień postaram się znowu być o ile aura dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 To już przynajmniej liczba możliwych osób którymi jesteś zawęziła się do dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.