lama81 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Właśnie zamontowałem tarcze dirty doga. Polecam gorąco fanom kiczu i awangardy Niestety trochę ciężkie, ale przykuwają zazdrosne spojrzenia dirtydogmtb.com zamontowana tarcza: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDog666 Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Tarcza naprawde bomba ale szkoda ze nie jest np, w kolorze czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Mam teraz czerwone Ashimki Aro, ale szukam czegoś na zmianę, nawet fajne te Dirty Dogi, a jaka cenka i czy są gdzieś w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jak dla mnie straszny brzydal. Za nic bym swojego roweru czegoś takiego nie założył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 napisz jeszcze jak z hamowaniem bo czy ładne to rzecz gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Tarcze są oferowane z różnymi motywami, dostępne np w chain reaction cycles. Z niektórymi hamulcami współpracować ta nie będzie, szarpanie w czasie hamowania murowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendel Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Czyli rozumiem że rower masz po to by przyciągać spojrzenia? Hmmm to ja wiem czemu odarłem rower ze wszystkich naklejek... Wolę by rower był dla mojej przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.