karbeti Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam. Potrzebuje odpowietrzyć hamulce "hayes stroker ryde" Gdzie mogę to zrobić w Olsztynie ? Ponoć trzeba mieć jakiś specjalny zestaw do tych hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Może spróbuj któryś stąd - http://velo.com.pl/sklepy/?w=14&m=106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No właśnie dużo pozytywnych informacji jest o serwisie Deręgowskiego. Muszę się z nimi skontaktować. Ale czy ktoś z was naprawiał akurat takie hamulce. Bo ten link odnosi się do sklepów nie do serwisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Te sklepy mają ofertę velo dlatego je podałem. Mają ofertę to może i narzędzia mają. Nie jestem z Olsztyna więc za bardzo pomoc nie mogę ale podaję jakieś namiary gdzie zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ok. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 W tych sklepach to w każdym masz serwis. Ja oddawałem rower zawsze do Arpisu, ale zaczęli na odwal tam robić i dużo ludzi im zostawia rowery, musiałem na swój czekać z tydzień. Niecały chyba miesiąc temu postanowiłem wypróbować sklep/serwis na Kołobrzeskiej - Deręgowski, jak na pierwsze wrażenie to zapłaciłem 10zł więcej za przegląd niż w Arpisie ale rower dużo lepiej zrobiony i przesmarowany i lepiej "chodzi", no i zrobiony na drugi dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.