Skocz do zawartości

[Olsztyn] serwis hayesów

karbeti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Potrzebuje odpowietrzyć hamulce "hayes stroker ryde" Gdzie mogę to zrobić w Olsztynie ? Ponoć trzeba mieć jakiś specjalny zestaw do tych hamulców.

Napisano

No właśnie dużo pozytywnych informacji jest o serwisie Deręgowskiego. Muszę się z nimi skontaktować. Ale czy ktoś z was naprawiał akurat takie hamulce. Bo ten link odnosi się do sklepów nie do serwisów.

Napisano

Te sklepy mają ofertę velo dlatego je podałem. Mają ofertę to może i narzędzia mają. Nie jestem z Olsztyna więc za bardzo pomoc nie mogę ale podaję jakieś namiary gdzie zacząć.

Napisano

W tych sklepach to w każdym masz serwis. Ja oddawałem rower zawsze do Arpisu, ale zaczęli na odwal tam robić i dużo ludzi im zostawia rowery, musiałem na swój czekać z tydzień. Niecały chyba miesiąc temu postanowiłem wypróbować sklep/serwis na Kołobrzeskiej - Deręgowski, jak na pierwsze wrażenie to zapłaciłem 10zł więcej za przegląd niż w Arpisie ale rower dużo lepiej zrobiony i przesmarowany i lepiej "chodzi", no i zrobiony na drugi dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...