Skocz do zawartości

[ bluza ] na chłodne dni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Założyłem kolejny temat bo wcześniejsze wątki są dość stare. Zastanawiam się na kupnem bluzy rowerowej tak w granicach 50 - 70 zł. co możecie polecić???

Napisano

W decathlonie ostatnio natknąłem się na przeceny 50-75%, były lekkie kurtki rowerowe ze 100zł na 50zł i jakieś inne na 35zł. Ja miałem tą za 50zł tylko kupiłem wcześniej (na wczesną wiosnę) i kurtka nadaje się na temperatury od 3 do 10 max. Bluz nie widziałem żadnych jedynie co to takie bardzo cienkie z długim rękawem bluzy jakie noszą zjazdowcy ze 100zł na 25zł. Decathlon w sosnowcu, jak masz gdzieś obok siebie to przejdź się bo może akurat coś będzie interesującego.

Napisano

Witam

Przy takiej temperaturze moze lepiej pomyslec o kamizelce chroniacej od wiatru

duzo wiekszy konfort, przy tej cenie ciezko bedzie znalezc cos oddychajacego i

chroniacego przed wiatrem

a kamizelka nie musi tak mocno jak kurta lub bluza oddychac

Pozdrawiam Mlao

Napisano

ha ! A ja wiem co bedzie dla ciebie dobre :) podziele sie tym z tobą. Otóż w zakładach TOP PRINT (Łódz) zamów sobie bluze ( saxo bank, merida, quick step, c'empragne i jakies tam inne) CENA to 60 zł :) plus 10 zł za przesyłke biora.

Albo wez cały komplet ;p:

-koszulka 40 zł

-spodenki 50 zł

-bluza 60 zł

-długie spodnie 90 zł

pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglem (jak tak daj ,,+'')

POZDRO ZE ZŁOTOWA :)

Napisano

co to jest za sklep??? w tym sklepie jak widzę nie ma żadnych bluz czy spodenek. Jakoś ta strona jest dziwnie zrobiona. Podaj mi linka do tego sklepu gdzie jest oferta bluz rowerowych.

Napisano

to nie sklep :) to szwalnia, zakłady krawieckie czy jak tam to zwał. Napisz email(matyszewska@topprint.com.pl) lub zadzwon ( +48 691 984 535 ) i popros aby wysłali ci dostępne wzory bluz. Wyśla ci na email ty wybierasz zamawiasz płacisz a przed tym wszystkim dajesz mi plusik ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...