Error6644 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Proszę abyście pomogli mi wybrać klocki o dużej sile hamowania do hamulców typu v-brake shimano deore br-m590. Myślałem nad klockami clark's ale sam już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ile chcesz na nie wydac? Jak i gdzie jezdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Duża siła, niezła modulacja to Author 3cc i odpowiedniki(np meridy) Potrafią piszczeć. Tylne są ciche, ale przednie mi piszczą, ale nie jest to przeraźliwy pisk jak w klockach za 5zł, ale taki cichszy, milszy dla ucha. Tak więc nie próbuję walczyć z tym piskiem. Tak już jest, że twarde klocki piszczą. Na klockach Avida rim wrangler przejechałem w suchych warunkach z 1000km. Na jednym błotnistym maratonie zniknęły.. Authory mają już kilka maratonów za sobą i nie zdarły się nawet 1mm. Widać to po kratce, która jest w ich przedniej części- bardzo drobny bierzniczek. Wgłębienia około 1mm. Są świetne. Hamują w deszczu, śniegu również, błocie i na sucho na zadawalającym poziomie. Jak klocki v-brake z dużą siłą, to tylko 3CC. Inne klocki, to bym stosował najwyżej w rowerach miejskich, czy trekkingu, gdzie klocki nie są narażone na takie ścieranie(błotem). Wtedy lepsze będą cichsze, miękciejsze klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti1232 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 posiada, klocki clarksa czerwone i czarne i szczerze polecam ogromna siła hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Było, użyj wyszukiwarki ... Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.