dużepiwo Napisano 14 Stycznia 2006 Napisano 14 Stycznia 2006 Za kilkaset zł można kupic kamerę wraz z bezprzewodowym odbiornikiem i zapisywaczem sygnału. Czy ktoś z was ma mozę coś takiego, albo jakąś wiedzę na ten temat. Proszę o dyskusję.
thrackan Napisano 24 Stycznia 2006 Napisano 24 Stycznia 2006 Nie znam się na tym, ale poszukaj na www.digave.com . Tam facet napisał o sposobie w jaki nakręcił kilkanaście filmików (btw polecam "bronx" i ten, który ma w opisie to, że jechali po wypiciu piwa).
BART_osz Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Za kilka stow caly komplet z zapisywaczem obrazu ( kamera ?? ) Ja widzialem tylko same zestawy obiektywow - cos takiego montowanych na kask i to podlacza sie juz do zwyklej kamerki ktora laduje sie do plecaka. Ale caly komplet za pare stow - mozesz dac jakiegos linka ??
KAZUMI Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 na forum już był temat odnośnie kamer na kaski. Poszukaj a znajdziesz kilka całkiem niezłych patentów tam umieszczonych
ssslawecki Napisano 16 Lutego 2006 Napisano 16 Lutego 2006 Ja już trochę szukałem po forum informacji o kamerkach - kwestia zasadnicza co najtańszego wsadzić do plecaka ? Chodzi oczywiście o ustrojstwo do nagrywania - czy ktoś próbował na tzw. "playery" czy "dyktafony" ? Najbardziej interesowałby mnie zapis na wymienne karty pamięci ? Jakieś nowości na rynku ?
DENI Napisano 16 Lutego 2006 Napisano 16 Lutego 2006 na allegro i jakims sklepie detektywistycznym jest mala kamerka 2x2cm po 99zl i 1,5x,1x5 po 130zl chyba i mozesz podlaczyc ja do zwyklej kamery w plecaku i masz obraz okolo 300x200pikseli a w drozszym modelu troche wiekszy kiedys o tym myslalem i jak zloze rower to moze sie pobawie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.